Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manó*

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napicucc-vegyesblog Eperke 2015.07.17 17:26:44
Szereted az epret?Ime pár epres kép,mely megmozgatta az izlelőbimbókat,nálunk.     ..
Béküljünk már ki,de komolyan.Itt gondolok a kereskedő/eladó és a vásárlók napi harcára.Nem értem,miért,de manapság az eladóknak nincs a társadalomban becsületük.Lenézik,szinte leköpik őket a vásárlók,talán maguk sem tudják,miért.Azt hiszik talán,hogy az eladók nem…..
Napicucc-vegyesblog Anyák napjára 2015.05.02 14:50:05
Az anyák napja világszerte megünnepelt nap,melyen az anyaságról emlékezünk.Különböző országokban különböző napokon ünneplik,itt,Magyarországon május első vasárnapja az édesanyáké.Ebből az alkalomból hoztam pár üdvözlő képet. ..
Napicucc-vegyesblog Reggelire... 2015.05.02 04:40:26
Jogos!! :) ..
Mostanában egyre jobban rácuppantam a festményekre,van is pár db.Na azt nem mondanám,hogy értékes,de számomra az.Innen-onnan be lehet szerezni,pl piacokon,ahova a nénik-bácsik kiviszik és szinte fillérekért árulgatják régi képeiket.Mazsoláztam is párszor köztük.Most azonban…..
Napicucc-vegyesblog Kreativ... 2015.05.01 17:46:59
Egyszerűen nem hagyhattam ki.Fészbukbarangolásom közepette rábukkantam jópár kreativ dologra,megmondom őszintén,nagyon szeretem az ilyen jellegű tevékenységeket,az eredményük pedig egyenesen lenyűgöz.Réges-régen én is sokat bütyköltem,de én inkább az ékszerekre…..
Napokban találtam...         Azt hiszem,nem kell ragoznom...:)..
Napicucc-vegyesblog Téliszalámi 2015.04.28 16:52:38
A napokban több boltban járva arra lettem figyelmes,hogy rengetegen vásárolnak téliszalámit.Valljuk be,nem egy olcsó mulatság,de napiszinten aztán mégannyira sem.Természetesen kiváncsi voltam,mennyit vesznek,hiszen az előttem állók sorozatban azt kértek.   Gondoltam,lehet,hogy…..
Napicucc-vegyesblog Találtam... 2015.04.19 15:08:28
Egy kis zsibbasztó... :D Akció a kocsmában...     ..
A minap elgondolkoztunk a családdal,mi lenne,ha összedobnánk amink van,és néznénk egy kertes házikót.Természetesen elkezdtük böngészgetni az internet különböző hirdetési oldalait,egyenlőre hiába.A keresőbe viszont találtunk pár szép és egyben érdekes házat,amiről sajnos…..
Napicucc-vegyesblog Bevezető 2015.04.18 05:54:48
A mai reggelen azon töprengtem,mi lenne,ha az észrevételeimet,egyes dolgaimat egy blogba gyűjteném bele?Úgy döntöttem,oké,rendben van,kipróbálom.Innen-onnan szedett-vedett cuccokkal,humoros illetve meglepő dolgokkal tarkitom a továbbiakban ezt a blogot.Nem igérem a mindennapi…..