Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donnajuana

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
donnajuana 2012.06.06 09:48:39
@skarlát betű:
Asszem rendszeres olvasója leszek a a blognak, valaki posztolta ezt a cikket, én meg ennek kapcsán visszaolvasgattam a a többit is, kommentestül. Jó érzés értelmes hozzászólásokat olvasni.
A témához:

Teljesen kompetens vagyok a kérdésben, mint egész párkapcsolati életében megrögzött hűtlen, most 7 hónapja mégis hűséges nő.

Szerintem erre nincs recept... Mivel fogalmam sincs, hogy a mostani páromat (aki hamarosan a férjem) miért nem csalom meg, amikor minden eddigi páromat folyamatosan csaltam, akkor is, amikor szerelmes voltam (bár szerelmes csak egyszer voltam - persze a mostani előtt).

Egyszerűen eszembe sem jut, hogy megcsaljam, nincs kedvem flörtölni sem mással. Nem tökéletes a kapcsolatunk - nincs is tökéletes kapcsolat, de azon a pár apró hibán dolgozunk, kiválóan kommunikálunk. Talán ez az oka?? Noha az előtt is volt, akivel jól kommunikáltunk, és mégsem tudtam ellenállni a kísértéseknek...

A fantasztikus és rendszeres szex (bár én inkább szeretkezésnek nevezném, mert Vele szeretkezés)? Mással is volt jó a szex, mégis befigyelt egy-két-három harmadik.

Persze, odafigyel rám, kedves velem, gondoskodik, bókol.... előírásszerű férfi. No de más is volt ilyen!
Nála valahogy mégis másképp működik az egész.

Szerintem az van, hogy a férfi vagy kell a nőnek, vagy nem, vagy elég jó, vagy nem elég jó, és ez sok esetben nem a férfin múlik. Sőt, sokszor a nő sem tudja megmagyarázni, vagy racionális érvekkel alátámasztani, hogy miért csal, vagy miért nem csal...

Most is megtehetném, lenne is nem egy jelentkező, és mégsem. Nem ér annyit az egész.

Egy jó tanács a férfiaknak: a megcsalásnak mindig, minden esetben van előjele... Bár máshol már kiveséztétek, hogy a nők nem elég egyértelműek. Ez igaz, sajnos a férfinak nagyon érzékenynek kell lennie, hogy megérezze előre a megcsalást... Ami azért jó kis 22-es csapdája, hiszen az ennyire érzékeny férfit a nők előszeretettel csalják meg olyanokkal, akik szenvtelenül, ámde rettentő kegyetlenül megdugják őket, még mielőtt a bugyit le tudnák tolni. :)
donnajuana 2012.06.06 09:59:20
@est ragon:
Bocsáss meg, hogy ezt mondom, a femme fatale-os poszthoz írt hozzászólásaid alapján is, de szerintem egy álomvilágban élsz....
Tudod, az ilyen embert a többiek nézegetik, kopogtatják, kérdezgetik, de nem hiszik el. :) (Mint a székely a viccben, amikor meglátja a zsiráfot: ilyen állat pedig nincs!)
Nincs jogom ítélkezni, de szerintem ez nem biztos, hogy jó, legkevésbé neked. Az élet nem csupa csokoládé és elizabettéjlor, már ha érted, mire gondolok... hát persze, hogy érted, hiszen épp egy krízis kellős közepén vagy, ami, szerintem a lehető legszerencsésebb fordulat, ami történhetett veled. Ellenkező esetben csukott szemmel, belső szemhéjon szép álomképekkel leéltél volna egy életet... de nem éltél volna VALÓJÁBAN.

Az már filozófiai kategória, hogy melyik a jobb - szerintem valóban élni jobb, mint álomban, még akkor is, ha szenvedéssel jár. Neked most felnyílt a szemed és megláttad a világ szar és ronda és aljas. Hát most az a feladat, hogy ebben lásd meg a szépet, hehe. :)

Egyébként ha ismerném az asszonyt, biztos könnyebben meg tudnám állapítani, hogy mi okozta nála a megcsalást, de majdnem biztos vagyok abban, hogy az unalom... Tudod, sokszor a hiba izgalmasabb! (Íme a magyarázat, hogy a másik pali a nyomodba sem ért semmilyen szinten.) Az asszony valszeg valóságot akart... Hús-vér akart lenni, unta az istennőszerepet. (Amire, megjegyzem, minden nő vágyik, én is, de én speciel egy hét alatt nagyon meg szoktam unni, és rettentően idegesíteni kezd. Kacsintgatok belőle kifelé. Talán ezért tartoztam sokáig a megcsalók táborába...)