Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Joey

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Extreme Digital rendszeres vendég a Homáron. A panaszok alapján a dolgozók egy részére egész biztosan ráférne egy ügyfélkapcsolati tréning, és a mostani két sztoriból kiindulva más területen is reformérett a cég működése - már csak a saját érdekükben is. Sztori…..
Még év elején botlottam bele a Geekstation.comon egy Fekete Özvegy-cosplayválogatásba, és mivel a napokban a csapból is Ultron kora-blogposzt folyik, én is felugrok a Bosszúállók-vonatra egy csomó jelmezes geekcsaj fotójával! 1. Íme az egyik legprofibb…..
Mr.Joey 2015.05.05 15:55:47
Emma nem írt számokat, így nem tudjuk összehasonlítani UPC-csomagjainak eredeti árait a szüneteltetettekkel, de sajnos csak a díj miatt nem érdemes kutyáznia a céget, mert a többi szolgáltatónál is így megy az élet. A törvény szerint igenis kérhetnek díjat a szüneteltetés…..
Mr.Joey 2015.03.12 14:26:35
Látja? Nem látja? Na látja.  Igyekszünk megtudni a NFH-tól, hogy mit kell/lehet tenni egy szőrén-szálán eltűnt webshoppal. Hello Homár! 2014. decemberében vásároltam egy műszaki terméket az ecostore.hu-n. Karácsony napján tönkrement, de a webshop átvételi pontja (Bp.,…..
Mi az első gyereknél tapasztalatlan, de lelekes szülőként ideális, teljesen védtelen martalékai voltunk a babamarketingnek. Simán benyaltuk pl. hogy lekerekített végű körömollór nélkül ujjnélküli felnőttet fogunk átadni a társadalomnak. Jártunk is sokat a Brendonba.…..
Mr.Joey 2015.01.19 14:13:34
1.
"A K&H Bank a következő három évben 6 milliárd forintot költ digitális fejlesztésre, hogy a szolgáltatások alkalmazkodjanak az átalakuló bankolási szokásokhoz." - adta hírül a bank decemberben. Colin szürreális sztorija alapján csak remélni lehet, hogy a netbank fejlesztés…..
Tolkien megteremtett világát nem győzöm dicsérni, hiszen annyira összetett, annyira szerteágazó, hogy szinte minden egyes négyzetcentiméterén találhatunk valami újdonságot, valami olyat, ami lenyűgözi az embert. A mozifilmeknek hála pedig a legtöbb dolog életre is kelt a…..
Mr.Joey 2015.01.13 12:52:31
Körösparti Péter volt HÖOK elnök az Átlátszó Oktatásnak és néhány más szerkesztőségnek elküldött levélben tiltakozik a HÖOK elleni ,,rágalomhadjárat" ellen. Szerinte ennek példája például az Index cikke, amelyben az oktatási jogok biztosának a gólyatáborokról szóló…..
A következő olvasói levelet egy ex-hökös olvasónk küldte. Azért szeretnénk közzétenni levelét, mert valahogy mindig másképp hangzik, ha a sajtóban a gólyatáborokról eddig megjelenteket olyan szereplők erősítik meg, akik belülről is láthatták a működést: Tisztelt…..
Mr.Joey 2015.01.13 11:56:20
A karácsony a végtelen csomagrendelések, -kiszállítások és ennek következtében az ilyen típusú Homár-posztok szeretettel teli időszaka. Én csak azt nem értem, hogy a webáruházak miért ígérnek valamit, amit nem tudnak betartani? Vagy miért nem tartják be, ha beígérték?…..
Mr.Joey 2014.12.18 15:30:19
A Music FM adott a vidék-Pest ellentétnek. A tök jogos kérdéseket olvasónknál szebben mi sem tudnánk megfogalmazni. Szeptember 12-én játszottam a 89.5 Music Fm-mel a Reggeli önindító c. műsorban, Ismerd fel és nyersz! játékot. Ez vagy zenei részlet vagy filmmel kapcsolatos…..
Mr.Joey 2014.11.21 14:12:07
Az arc megváltoztatása is lehetséges, miután az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet) jóváhagyta a 3D nyomtatóval készíthető arcimplantátumokat. Tudta, hogy mennyire nehéz volt arc implantátumot kapni, mielőtt a 3D nyomtatós technika megjelent? Röviden és…..
Mr.Joey 2014.11.21 10:37:29
Orangeways-üggyel tele a padlás meg most már az Index is, de még így is számos nóvumot tartalmaz Simon levele, mert vele ezúttal nem ám olyan kis nüanszok történtek, hogy nem jött a busz vagy otthagyta őket, itt rendes, orditozós utasgyalázás zajlott. De már csak azért megérte…..
Ez itt a nagy kérdés. A fogyasztóvédelmi kisokos alapján szerintem nem így megy ez, de rákérdezünk majd a Vodafone-nál is. Kedves Homár! Pontosan 8 éve a Vodafon egy akkor eléggé kedvezőnek tűnő tarifacsomaggal csábított át a Telenortól. Ez a Bónusz csomag…..
Mr.Joey 2014.09.29 14:55:02
Nem mondom, hogy teljesen értettem, mit is akar Gábor mondani, mert hol ironikusnak, hol komolynak tűnt a levele, ráadásul ez mondatonként váltakozott.  De a belül kirágott egészpizza meggyőzött, hogy az extrahosszú reggeli poszt után remek levezetés lesz belőle…..
Amennyire kényelmes egy fotelből cuccokat vásárolni, annyira macerás az élet, ha valami mégsem stimmel a csomag megérkezése után. Ezúttal az egyik sarokban a Bon Prix, a másikban Ágnes, aki a levele alapján elég eltökélt és tudtaos fogyasztó, és egy csomó tudással fel van…..
Mr.Joey 2014.09.01 09:33:28
Mr.Joey 2014.09.01 09:36:18
Nem mondom, hogy a Telenor kapcsolódó  oldalait átfutva azonnal megértettem, hogy mi is a baja Gábornak, mert első blikkre a linkelt oldalakon annyiszor szerepel a feltöltés szó, hogy más szinte nem is fér rá. Alaposabb átböngészés után azonban olyanokat is találtam, mint a…..
Mr.Joey 2014.08.29 10:12:03
Colorcam Mire jó a whiskeys üveg? 2014.08.11 10:21:44
Nem gondolnád mennyi mindenre feltudod használni a görbe esték után üresen maradt üvegeket. Imádom ezt az italt és általában Jacket veszek. Maga az üveg igazi klasszikus, kiválóan kifejezi a whiskey készítés múltját és jelenét egyaránt. Azt azonban, hogy akár szappan adagoló…..
Mr.Joey 2014.08.12 12:41:45
A pult másik oldaláról ezúttal Albert jelentkezett, aki az egész szállodaipar nevében tartja tükrét vádlón a szőrszál- és berendezéshasogató, pökhendi olcsójános vendégek orra elé. Kétségtelenül elég förtelmes kép, ahol a nem-köszönés meg az ide-odarókázás szinte…..
Mr.Joey 2014.08.12 09:03:06
1.
Tisztelt Terror blog!   Választ szeretnék kapni az engem és kollégáimat érintő kérdésre, ami az utóbbi időszakban kezdett érinteni minket. A cégnél, ahol dolgozunk megtiltották, hogy mobiltelefont használjunk. Ez egyik napról a másikra történt, nem indokolták meg, miért.…..
Mr.Joey 2014.07.10 11:18:54
@Jules Verne: rosszul értelmezted az írást. Ha van olyan dokumentum, amiben a cég lefekteti az efféle elkobzásra vonatkozó jogát és azt a munkavállalókkal aláíratja, akkor nem törvénysértő. Egyéb esetben igen.

Tanulj meg olvasni te kis DIX-es
Levélírónk ritka kitartó, öntudatos fogyasztóvédelmi bozótharcos, aki nem vette be, hogy a 4 órás késés meg az többi kellemetlenség miatt csak 30 €  kártalanítás jár nekik. Gigaposzt, lehet ugrani benne, de érdemes végigolvasni is. A leíró rész elég plasztikus, a…..
Mr.Joey 2014.07.10 08:43:54
Beülni végre a misztikus kisautóba, fütyörészve suhanni a zöldben, lazán kerülgetni a lődörgőket meg a gödröket, aztán beparkolni valamelyik fagyis elé - biztos Róberték is ilyesmi tervekkel vettek bérbe egy elektromos autót a Margitszigeten. Aztán jó hosszú Homár-levél…..
Barátságos vendéglátás, roskadozó bőségtál, gyógyító levegő és a Föld szívcsakrája - ezeket szerette volna Sándor a dobogókői vendéglőben magáévá tenni a múlt héten - akciósan, 46% kedvezménnyel. Ehelyett úgy tűnik kapott macskát, rizst, 1 db combot meg egy…..
Akármilyen a közélet szempontjából kicsit is releváns rendezvény vagy nemzeti ünnep van Magyarországon, külföldről nézve az ország egyre inkább a Walking Dead tévésorozat jeleneteire hasonlít. Néztem tegnap a Budapest Prideról készült videókat a médiában és már szinte…..
Ádámék otthagyták a Biohairt a Soroksári Auchanban, miután másodszor sem bírtak 5 percet szakítani egyéves kisfia hajára: Szeretném megosztani veletek a mai napon (05/10-én) szerzett friss tapasztalatomat a sorksári Auchan-ben működő Biohair-rel kapcsoaltban. Tudom, most jön a…..