Regisztráció Blogot indítok
Adatok
procyon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Risztov Éva Sztori 2012.08.18 21:11:45
1 óra 57 perc 18 másodperc. Ennyi kellett hozzá, hogy egy ember élete gyökeresen megváltozzon, és a szakma nagy részének szemében leírt, bukott sportolóból olyan csillag váljon, ami fényesen ragyog, és akihez persze most a legnagyobb kritikusai is közel akarnak kerülni, hogy ők…..
procyon 2012.08.21 14:18:00
@Kockás Zebra: te mekkora egy analfabéta hülye vagy, alig akarom elhinni
Örülhet, aki jövőre szerezne autójogosítványt, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium november végén kiadott rendelete szerint január 1-től megszűnik a rettegett rutinvizsga. De lesz még egyáltalán, aki ki tudja fizetni a tanfolyam árát, vagy ki tudja várni a hivatali…..
Csupán két probléma van a cipővel: az egyik, hogy nem tudja befűzni magát, mint a Vissza a jövőbe második részében szereplő eredeti, a másik, hogy összesen 150-et 1500-at gyártottak belőle, és mindegyik darab 4000 dollárról indul az Ebay-en. Így felül kell vizsgálnom azt a…..
Nemrég jártunk már a Szent István körúton, akkor azt mondtam, a második legszebb lépcsőházat mutatom be nektek a környéken. Itt pedig a legszebb következik. A Szent István körút a Nagykörút legrövidebb szakasza, Lipótvárost (az V. kerület északi felét) és Újlipótvárost (a…..
procyon 2011.07.04 00:38:08
@szucsadam: :DDD

Tényleg szép, ha végre normális idő lesz akkor arra sétálok ebéd után. :)