Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Wilbour Theodor Howard

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világszenzációnak számító mérnöki bravúr létrehozásában az összes kormánytag részt vett. Lesz turbó változat is. "Azért szükséges tovább faragni a rezsiből, mert a járművet az hajtja, ez az üzemanyaga" - nyilatkozta Szijjártó Péter, a fejlesztésért felelős…..
A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum vizsgálata kimutatta, hogy a Pozsgay Imre valójában 1990-ben született. "Reméljük sikerült ezzel hitelesen cáfolni azokat a gyanúsítgatásokat, amelyek szerint Pozsgay Imre a rendszerváltás előtt a fennálló…..
.Wilbour Theodor Howard 2014.02.10 18:01:00
De lehet jelentkezni e-úttörőnek, lesz Gulyás@Gulág fesztivál, Putyin elnök pedig spontán módon fog megküzdeni egy rezsiellenállóval. Ezek is részei a Pak(s)tumnak. Újabb részleteket ismerhettünk meg a Paks II építéséről szóló megállapodásból, illetve annak…..
Az elszaporodott varjúállomány szűkítése, a lakosság egészséges táplálkozása, és az élelmiszer rezsi csökkentése céljából február 1-jétől szabadon lehet varjút enni. A rendelettel a vetési és kormos varjak is szabadon fogyaszthatók. A 30 kg feletti madarakat és az 50…..
Egy félig lerágott újévi malac és két tál lencse után lengőtekében és snóbliban sikerült megállapodnia az ellenzéknek a közös miniszterelnök-jelölt személyéről, aki nem más, mint Kálmán Olga. „Imádni fogják! Egyenesen beszél, van kisugárzása, jók a mellei, mi…..
Ha mégsem lesz nemzeti dohánybolt a Szigeten, akkor Mohamed megy a hegyhez.   „Ott, a pult mellett, a jégkrémes fagyasztóládától balra alakítanánk ki a nagyszínpadot, a sátrakat pedig a bejáratnál lehetne felverni” – vezettek minket körbe a szervezők egy Üllői úti…..
A médiavilág több szereplője is kommentálta a hírt, mely szerint Deutsch Tamás EP-képviselőt nevezik ki az NMHH élére. „Fasza dolog ez, öreg, hát bazmeg kész vagyok” - kommentálta az [origo] értesüléseit a képviselő Twitteren. Deutsch hozzátette: „kurvára örül”…..
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
Az egyéni nyugdíjszámlák után egyéni bankszámlákat nyit a kormány, amelyen csak az idén befizetett pénzek lesznek megtalálhatók. „A korábbi összegeket már rég el lehetett volna költeni a privát bankszámlákról, nyilván ha valakinek a bankszámláján van a pénze, akkor…..
Véres diktátor vagy a rend megteremtője? Történelmi szerepe vitatott, ám a szem áprilistól minket is figyel. Szauronnak állít szobrot a Kossuth téren a kormány, annak mementójaként, hogy a hatalom szemmel tart. Szauron szerepe nemcsak a történészek körében vitatott, de a…..
Objektív tájékoztatást ígér levélben a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány. „Bajnai pöcse olyan kicsi, hogy egy kommunista” - kezdődik az az információs kiadvány, amelyet a Békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) küld ki a következő hetekben a…..
Október 23-ára tizennégy darab Túró Rudi automatát helyeznek el a Szabadság téren az egykori TV-székház előtt. Az öt évvel ezelőtti székházostrom megemlékezésére hívnak mindenkit a Szabadságtérre október 23-án este nyolc órára. Az eseményen felgyújtanak egy Skodát,…..
A kormány 30 000 új álláslehetőséget teremtett egy teremgarázs parkolóhelyeinek újrafestésével. Ígéretet tettünk arra, hogy több ezer új állást biztosítunk a hazai lakosságnak, és ezt az ígéretet megtartottuk – jelentette be tegnap délután Matolcsy György egy…..
Egy most kiszivárgott beszélgetés szerint a miniszterelnök nagyon jól szórakozott az égi show alatt. A magyar-holland mérkőzésről nem beszélt. Orbán Viktor álláspontja szerint egy ilyen tűzijáték egy nagy dolgokra hivatott nemzet nemzeti ünnepének a tetőpontja, és nem az…..
Éppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem. Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki…..
.Wilbour Theodor Howard 2012.08.19 17:08:49
A 97 évesen is fit Csatáry László letartóztatása kapcsán ismét felmerült a kérdés: miért élnek a nácik ilyen sokáig? A HírCsárda a tel-avivi Eziákel Sommerschlussverkauf irodával, és a kölni Wilfried Tutmirewigwirklichleid Institut-tal együttműködve mikrofon elé tudott…..
A dunaharaszti palackozó ünnepélyes avatója után újabb területen fűzi szorosabbra az együttműködést a magyar kormány és a Coca Cola. "A magyar emberek nyugdíjának megmentésével bizonyította be Selmeczi Gabriella, hogy egy nagyobb feladatra is készen áll" - nyilatkozta…..
Nagyapai ágon bankár, MTK drukker, és Gyurcsány Ferenc is megtalálható, anyai ágon bodzakereskedő és melegburkoló gazdagítja a családfát, ami alakra inkább menóra. A Jobbikos politikai belharcok kereszttüzébe került Szegedi Csanád családfájának részletes elemzése…..
Extrém fellendülés jöhet péntek 11-15 óra között. „Akik azt hiszik, hogy most jó, nézzék meg, mi lesz holnap" - jelentette be sajtótájékoztatóján Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A politikus előrejelzése szerint ma kora este érkeznek meg a Kánaán első…..
Nyírő Józsefre bukkantak a határon egy román drogfutár szervezetében. Az eset körülményeit a Terrorelhárító Központ (TEK) bevonásával vizsgálják. Forrásaink szerint román drogfutárokat bíztak meg az író hamvainak határon való átjuttatásával, ám az egyikük a rajta a…..
.Wilbour Theodor Howard 2012.05.30 15:56:01
"Ritkán hallani ilyen fingoperát" - kommentált a magyar miniszterelnök, miután kijött a vécéfülkéből. Majd meglepődött.  "Mikor ott ültem, azon gondolkoztam, hogy mi baja lehet a mellettem ülőnek" - meséli nevetve Barack Obama, az Egyesült Államok…..
.Wilbour Theodor Howard 2012.05.21 17:32:49
Megengedhetetlennek nevezte a 15 fokos lehűlést Giró-Szász András kormányszóvivő, egyben felszólította a volt miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra lakása hőmérsékletét. "Tegnap még nyár volt, ma meg hosszúnadrágban fagyoskodnak a biciklisek a Kopaszi gáton - ez…..
„Jobb későn, mint soha” - kezdte rendkívüli sajtótájékoztatóját a Parlamentben Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.   „Anyák napján téged virággal köszöntlek, és csak annyit mondok: bevezetek egy új adónemet” - köszöntötte az ország…..
A köztársasági elnöki címmel együtt nemcsak a Sándor-palota és a hivatali apparátus száll át. Áder János beiktatása után Schmitt Pál hivatalos keretek között átnyújtotta a disszertációját, megjelölve benne azokat a részeket amelyekhez Áder Jánosnak, mint saját…..
.Wilbour Theodor Howard 2012.05.04 17:13:52
@xycd: Anyád!