Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dévidbóvi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
dévidbóvi 2012.12.31 12:09:11
@ezanicknevem: Nagyon jó !!!
A plágiumgyanúba kevert Semjén Zsolt visszautasítja, hogy forrásmegjelölés nélkül dolgozott volna, de az isteni sugallatot nem tagadja. A hvg.hu értesülése szerint Schmitt Semjén Zsolt doktori dolgozatában bár vannak forrásmegjelölések, de a szövegek mégsem idézetként…..
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott minden általános iskolának elküldte a fent olvasható levelet. Az egykori színházi rendezőnek volt már néhány nagy dobása. Ő szervezte a magyar történelem nagy pillanatait idéző festménysorozat elkészíttetését, és ő ötlötte ki az…..
dévidbóvi 2012.10.04 21:51:31
@jobbos: Az elütések miatt büntetésből, nem is kerül megküldésre annyi közpénz a posztoló részére, mint Kerényinek .
Extrém fellendülés jöhet péntek 11-15 óra között. „Akik azt hiszik, hogy most jó, nézzék meg, mi lesz holnap" - jelentette be sajtótájékoztatóján Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A politikus előrejelzése szerint ma kora este érkeznek meg a Kánaán első…..
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
dévidbóvi 2012.04.01 17:08:22
@flamer: Nagyon jó !!!
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
dévidbóvi 2012.01.12 20:20:40
@vencsont: Nagyon jó !! ::))
Az Egyesült Államok megbízható partnereként nemcsak 30 db katonai helikoptert kapunk, de néhány 486-os AT számítógépet, két csomag 64 MB-os pendrive-ot és egy kamion Donald-rágót is. „Ezeknek a helikoptereknek darabja 5 millió dollárba kerül” – mondták el…..
dévidbóvi 2011.09.24 19:03:56