Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy kicsit zöld

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Éljen és virágozzék 2011.06.27 06:30:00
Ven Csia-pao igazán elégedetten távozhatott Magyarországról. Tárgyalásai sikerrel jártak, és legalább annyira otthon érezhette magát, mint Csao Ce-jang 1987-ben. Igaz, hogy Magyarország azóta demokratikus ország lett, de megkíméltük Vent attól, hogy ezzel szembesülnie kelljen.…..
Egy kicsit zöld 2011.06.27 11:40:40
@xsasha: Egy példa: A választások előtt és utána is egy ideig Orbán az államadósság növelésével akarta élénkíteni a gazdaságot. Még Brüsszelbe is elment a 7%-os hiánytervvel. Ott mondták neki, hogy ez túl van a határon, hazajött és azóta legnagyobb ellenség a hiány.
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Egy kicsit zöld 2011.06.24 13:56:09
@neutrontranszmitter:
Nagyon nem kedvelem, de meg kell védenem GyuFe-t. Az MSZP, (név szerint Medgyesi, első Gy.F.) rossz útra vezette az országot.
Az egész MSZP boldogon ült (és lopott) a lejtőn lefelé száguldó langyos pocsolyában.
Egy, csak egy ember volt, aki azt mondta, hogy: "Emberek, elqurtuk!"
Az összes többi kussolt. Ezek után nem értem, hogy miért az egyetlen renitens, lázadó, sötétben osztogató-lopogató maszopos ellen fellázadó ember lenne az ördög. Illetve értem.
Orbán ügyes volt, mert 4 év alatt ezt az egyetlen igazmondó embert, aki ki merte mondani, hogy a király meztelen, az MSZP hazudik, úgy, de úgy leamortizálta, hogy soha többé nem lehet párezernél több szavazatot szerezni a nevével.
Ügyes.
Az MSZP-t padlóra vitte Gyurcsány, Gyurcsányt padlóra vitte Orbán. Most már nincs kitől félnie a Nagyvezírnek.
Egy kicsit zöld 2011.06.24 14:05:04
@barli:
Az ötlet jó. (Ha már annyit loptak a politikusok, lopjunk mi is.)
Az ország fele az enyém (ennyiért elveszem feleségül Orbán lányát), fele a Tied. Aztán meglátjuk, melyikünk él jobban, melyikünk uralkodik jobban.
De mi lesz a többi 9.999.998 szerencsétlennel?
Egy kicsit zöld 2011.06.24 14:07:48
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
A lakáshitelt Gipsz Jakab vette fel. Gipsz Jakab adóssága nincs benne az államadósságban. Egészen addig, amíg az állam át nem vállalja Gipsz Jakabtól, hogy helyette fizeti a törlesztőrészletet.
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
Egy kicsit zöld 2011.06.17 23:14:47
@Balance Of Power: :-) Nem szarabb nekem, mint amikor egy buzi bemegy egy boltba és látja, hogy egy homofób szolgálja ki és diszkréten kimegy hányni.

De miért kell foglalkoznunk egymás lelki/szexuális életével? Nem vagyok én mazohista, nem foglalkozom én mások szexuális életével, de ne kérem, ne provokáljon, ne hívja fel rá a figyelmet!

Engem nem érdekel, hogy ki buzi, a buzikat ne érdekelje ki a homofób.

Maradjunk a békés egymás mellett élésben!
A homoszexuális ne mutassa ki nyilvánosan, hogy homoszexuális, ne legyen büszke rá, ne provokálja az embereket, a homofób ne mutassa ki nyilvánosan, hogy homofób!
Egyik nem zavarja a másikat, másik nem zavarja az egyiket.
A buzi nem gondolkozik azon, hogy vajon a villamoskalauz utálja-e mert a saját nemét szereti, a homofób nem gondolkozik azon, hogy vajon mit csinálnak a buzik otthon.
A homofóbok nem szerveznek tüntetést, hogy ne lehessen buzi a polgármester, a homoszexuálisok nem tüntetnek magamutogatásból.

Ha Te utálok a kelkáposztát, az a Te dolgod, attól én nyugodtan ehetem a kelkáposztát. Dolgozhatunk együtt, sakkozhatunk is, de én leszek olyan udvarias, hogy nem eszem az orrod előtt kelkáposztát, nem szervezek tüntetést, amikor lezárom a fél várost és kelkáposztával kenem be a falakat. Cserébe Te sem mondod folyton, hogy milyen undorító dolog az a kelkáposzta.

Mindenki csinál olyat, amitől a másik undorodik. Miért köll az a másik orra alá dörgölni?