Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reklámszatyor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt válasz Bódis Kriszta nyílt levelére  Kedves Kriszta, hetek óta töprengek, mit válaszoljak 1-2. nyílt leveledre, amely ma is a facebook oldaladon olvasható nyilvánosan, és meglepi azokat, akik a kevés hatékony női együttműködés példájaként ismerték közös…..
Reklámszatyor 2011.06.18 10:09:56
@icentrifuga: igen, tényleg félreérthető volt amit írtam, nem a régi blog után kiabáltam. Nekem egyáltalán nem hiányzik ez a blog, a Centrifuga estek viszont annál inkább. Nekem az jelentette AZ ICÁ-t, azt követelem vissza! Az esteket amiket B.K. közösen vezetett G.A-val.
Reklámszatyor 2011.06.19 10:07:42
@oázis:
Köszönöm az ajánlókat.
Továbbra is az a véleményem,hogy Orbánné V, és József Etella féle "parasztvakításra" nincs szükség az Icán, lelkes önkéntesek ingyen vagy nevetséges éhbérért sokkal színvonalasabb, tartalmasabb írásokat produkálnak, miközben éves szinten több-millió forint folyik át az alapítványon.
Reklámszatyor 2011.06.20 17:07:57
@Pokróc: Pontosan ez történt. Először közvetlenü ICA lett megkérdezve. Sajnos napokon keresztül nemhogy válasz nem érkezett, az egyre kényelmetlenebbé váló kérdés törölve lett, nyomon követtem a fb-on.
Sokan vártuk a választ, hiába !
Hozzátenném még a történelmi hűség kedvéért, hogy ICA szerkesztőségéből többen is távoztak "elvi-ideológiai" okokból. Tehát lehet "kirakatpernek" bagatellizálni a dolgot, attól az még nem lesz az, sokkal súlyosabb a helyzet.Azok az emberek akik kiléptek a szerkesztőségből, már hetekkel ezelőtt jelezték, hogy baj van...