Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatka46

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy karácsony szent ünnepén beragyogja lelkünket a szeretet, különösen úgy érezzük, még mindig túlságosan kevesen ismerik el, milyen rendkívüli ember Rogán Antal. Szerencsére a rezsisárkányölő mindenes, a devizahiteles-mentő és kerületfelvirágoztató géniusz más…..
Y-GEN Elégtelen oktatáspolitika 2013.12.05 15:00:34
Mindenben visszaesett a diákok teljesítménye a 2012-es OECD felmérés szerint. A dolog szomorú, de nem meglepő, és fel kell készülnünk, hogy az oktatáspolitikai mélyszántásnak később jelentkeznek az igazi veszteségei, ha nem történik minél előbb egy…..
Már eléggé leszállóágban van ez az egész ingyenbuli-ügy, de sokáig azt gondoltam, hogy Deutsch Tamás például határozottan fel tudná támasztani. Most nagyon úgy tűnik, hogy ő sem, azért itt van néhány kulcsszó a legújabb Facebook-bejegyzéséből: közepsúlyosan…..
tatka46 2013.11.29 15:18:30
Terike – akárcsak korábban Vadai Ágnesék – szintén monoklival a szeme alatt jelent meg a parlamentben.   130 ezer forintos bírságot rótt ki Terikére a házelnök, mert a komondortulajdonos Balogh József élete párja monoklival a szeme alatt jelent meg a parlamentben. Kövér…..
tatka46 2013.11.12 12:37:33
Varánusz Fábry, sóder 2013.04.07 05:04:14
Olvasom a legfrissebb Fábry interjút és nagyon röhögnöm kell. Úgy látszik általános dolog lesz még a felvilágosultabb jobbereknél is, hogy kell valami az életükbe amitől 0/24 be lehetnek szarva. Vagy ennyire fertőz az agyrágó-szaniszlóvírus, még az lehet. Na mindegy.…..
Miután fényt derítettünk rá hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által alapított, és a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc által elnökölt Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány eddig 2,8 milliárd forint bevételre tett szert társasági adókedvezményből és…..
Nagyon édesek, érdemes vigyázni rájuk  Mint már korábban is említetten, jó minőségű, a kutya életkorának, adottságainak megfelelő tápot adjunk a kedvencünknek. Ez kölykök esetében fokozottan igaz. Fogadjuk el: egy kölyök Labrador olyan, mint egy kisgyerek, annyi…..
Labrador a Csodakutya Evés! 2011.09.13 11:38:00
Egyszerűen szeretem nézni, ahogy Morzsika eszik. Élmény nézni azt az elszántságot, azt az alaposságot, ahogy elpusztítja az eléje tett elemózsiát. Most a Gazdi ír.Láthatólag igaza van Maslow-nak, amikor azt mondja, hogy elsődleges szükségletünk az önfenntartás. Ezt Morzsika…..