Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molly__

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, jó nyarat! Mindenki élvezi a meleget, a miniszoknyát és a nyár egyéb előnyeit?Részemről még mindig messzire kerülöm a borotvát, bár ezen a hozzáálláson lassan változtatnom kell. Újra szőrösödik a lábam. A dolog nem vészes: mennyiségre kezd több lenni a szőrzet,…..
molly__ 2011.06.17 14:01:56
sziasztok!

Bocsánat, hogy idepofátlankodtam. Segítséget szeretnék kérni.

Nem nagyon szeretek erről beszélni, inkább magamban szenvedő típus vagyok, de mostmár nagyon zavar a problémám.

Pár éve a szőrtelenítést a kozmetikusnál kezdtem. Minden rendben is volt, de már akkor kezdődtek a problémák, ugyanis nagyon hamar nőtt a szőröm, sokszor benőtt. És kéthetente eljárni elég drága mulatság.

Aztán kértem egy epilátort. A dolog jól kezdődött, a hónaljammal mai napig semmi baj nincs. A lábam viszont egyre rosszabb. Nem is nagyon szedi az epilátor, hiába radírozom hetente, kenem szőrbenövés gátlóval, benő, és mire végzek a szőrtelenítéssel, kezdhetem is elölről.

Kb. hófehér a bőröm, napoznom nem is nagyon szabad, mert allergiás vagyok, úgyhogy hófehér is marad, és bizony a barna szőrszálak nagyon látszódnak, a benövésekről, foltokról, már nem is beszélve.

Gondolkodtam a borotván, egyszer-kétszer amikor már teljesen elkeseredtem a sikertelen epilálás után, le is borotváltam, de félek, hogy nagyon megerősödne.

Vettem meleggyantát, dehát mire megnő olyan hosszúra, hogy leszedjem, addig meghalok a melegben hosszúgatyában, és nem is 100%-os az eredmény.

nem tudom mit csináljak, térjek át tényleg a borotválásra, vagy nem tudom.

Kérlek segítsetek, nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mi tévő legyek. Gondoltam már rá, hogy túlreagálom, de ahogy járok-kelek a városban és közeledik az idő, hogy ki kell merészkedni fürdőruhában egyre jobban zavar.
Előre is köszönöm a tanácsokat, ha lesznek, ha nem az se baj :)
molly__ 2011.06.19 10:25:30
@avus: köszönöm szépen a segítséget :)

Kipróbálom a borotvát szerintem, remélem bírja majd a bőröm.

Gondolkoztam már én is ilyen tartós vagy végleges szőrtelenítésen, de még arra gyűjtenem kell. :)

Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget!