Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wh1t3Shark

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Gyávák és bohócok 2011.06.17 06:08:00
Forradalom van a mi utcánkba', bohóc lett a falu legszebb lánya,Hivatalos vagyok oda én is, elmegyek, mert százszor üzenték is.Ideges lett a vőlegény násza, a vőlegényt elosonni látja.Ne siessél, Viktor gyerek mámma', a parlamentben esküt tettél rája!Milyen forradalom az olyan,…..
Wh1t3Shark 2011.06.17 16:57:04
@popocatepetl: Szóval ha már észérvekkel nem tudsz előhozakodni, és érdemben hozzászólni a dolgokhoz, akkor sün vagyok. Most akkor sün vagy proli? Egyébként egyik sem, de mindegy.
Wh1t3Shark 2011.06.17 16:53:41
@Egyasokból: "Tüntettetek"??? Na látod, ez az általánosítás. Nem tüntettem sehol, mint írtam rendőr sem vagyok, pusztán elolvastam ezt a blogbejegyzést és írtam rá ezt-azt, amit gondolok, totál kívülállóként. Csak egyszerűen nem bírtam már megállni szó nélkül a 200 kommenten keresztüli "merakurvasünökkilőttékanagyiszemétgumilövedékkel" kaliberű hozzászólásokat.@popocatepetl: Látod, ez jellemez titeket Fideszeseket, ha valaki mond valamit, ami nem felel meg a világképeteknek, és a begyepesedett gondolkodásotoknak, az már mindjárt proli, libsi, kommer, stb. Nem, proli sem vagyok és egyik jelenlegi pártért sem lelkesedem, pusztán a véleményemet írtam le, pártállástól függetlenül. Bár én megértem, hogy a Fideszre és a követőire jellemző elvakultsággal nehéz megérteni ha valaki csak pusztán a józan ítélőképességére hagyatkozva véleményt nyilvánít valamiről.