Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Málnalekvár

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x35 2012.05.03 05:00:00
A tegnapi nap nem volt egy nagy vasziszdasz, Broki vallott, majd majdnem kúrt, de Naiva még időben lerúgta magáról, Hiper egyre szorosabbra húzza Papucs pórázát, de az csak virgonckodik benne, Csírát meg nejlonba tekerte a lelkes Féliker, de legalább nem feketébe. T69.2 kikericssárga…..
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
hogyvolt Aranypart - 1x05 2011.08.30 06:29:00
Egy hét telt el azóta, hogy Beki felrángatta Pörkölt nevű nyulát a siófoki villának csúfolt kalyiba tetejére vezető lépcsőn, Pókmajom meg ugyanazzal a lendülettel otthagyta a munkát a picsába, hiszen ő nem szegény, vagy hogy is mondta a Viasat3 nyakára nőtt, BB Évi-nagyságú…..
Málnalekvár 2011.08.30 11:14:50
@stim: Na hát itt váltál végképp nevetség tárgyává :D Te miből gondolod, hogy aki néha este megnézi ezt a "műsort" az egyáltalán nem szokott olvasni, vagy más adókat nézni, színházba, moziba járni? Honnan tudod milyen barátai vannak, borozgatás közben milyen témákat vitatnak meg, vagy egyáltalán mivel foglalkozik? Te idejöttél hatalmas arccal és kijelentetted, hogy ez a műsor szellemi gyenge. Köszi, tudjuk :D Mit gondoltál azt hittük ez egy műveltségi vetélkedő? :D Az meg, hogy a szabad félórádat kötözködésre szánod szintén sokat elmond rólad. Ezt is egy könyvben olvastad, mint minta a helyes közösségi viselkedéshez? :D
Málnalekvár 2011.08.30 11:22:37
@M. Bertalan: Ehh várj már, eddig még nem jutott el, mert hatalmas agyában a megannyi információn keresztül nem tudja olyan gyorsan átverekedni magát :D
Vannak azok az emberek akiknek nincs humorérzékük, és mindent vészesen komolyan vesznek, a legegyszerűbb dolgokat is túlkombinálják és nem értik, hogy az a sok másik hülye az miért tud egyszerűen egy jót nevetni rajta. Na de kellenek ilyen emberek is, tudod ha mást nem, ellenpéldának :D
Málnalekvár 2011.08.30 11:23:15
hogyvolt Aranypart - 1x03 2011.08.25 06:48:00
A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint…..
Málnalekvár 2011.08.25 11:51:21
@travis: Na ja, az meg a másik. De annyi eszük lehetett volna, hogy álcázzák a dolgot és tesznek egy kis árut a pultba, legfeljebb, mikor eladni kell, akkor odaugrik valaki az eredeti csapatból. Vagy nem tudom, de ez így nagyon gáz.

@Harcospónilóó: Igazad van, én kérek elnézést :D
hogyvolt Aranypart - 1x02 2011.08.24 07:22:00
Na, megvolt az első adag a prosztórealityből, ami arra pont elég volt, hogy kiderüljön, a casting néhol ugyan bicegni látszik, de van lehetőség a kilenc szereplőben. Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Leviék isznak a nappaliban/teraszon, mint a gödény, Pókmajom a pattanásait nyomkodja…..
Varánusz Gyávák és bohócok 2011.06.17 06:08:00
Forradalom van a mi utcánkba', bohóc lett a falu legszebb lánya,Hivatalos vagyok oda én is, elmegyek, mert százszor üzenték is.Ideges lett a vőlegény násza, a vőlegényt elosonni látja.Ne siessél, Viktor gyerek mámma', a parlamentben esküt tettél rája!Milyen forradalom az olyan,…..
Málnalekvár 2011.06.17 12:23:10
@Sztrapacska: Tehát ne menj tüntetni, fogd be szád, csináld amit mondanak és kiosztanak rád. Dolgozz azt' kuss :D Szóval ezzel etettek Titeket? Hogy aki normális az nem megy tüntetni, tehát aki ott van az nem normális lehet ütni. Értem. Ezzel csak az a baj, hogy akkor hogy kéne tüntetni békésen - hisz úgy szeretnének sokan - küldjünk szét leveleket a nem kívánatos elemeknek, hogy légyszi maradjatok már otthon? Vagy hogy képzeled? :D Vagy ha már itt tartunk, hallottam olyan rendőrről is aki élvezte, hogy végre történik valami és üthet büntetlenül, szóval hagyjuk ezt a szegény szerencsétlen rendőr áll ott és dobálják.
Valamint nem is ez a lényeg.
Hagyjuk meg a fenti kérdésemet költőinek. Nem kell rá válaszolni, nem az a lényege :)
Málnalekvár 2011.06.17 12:36:55
@MikeBoy: Tudod baj, ha a józan eszed helyett csak arra hagyatkozol amit valakik a fejedbe vertek tanulás címszóval. Azt meg hogy mit tanultam vagy nem a tömegpszichózisról, ne akard helyettem tudni, sőt az arrogancia ahogy ezt leírtad.., hát ne haragudj de Neked lenne még mit tanulnod viselkedés és stílus terén, de ez ugye nálatok nem feltétel :)
Sajnos. Sőt úgy látom, hogy a tömegpszichózis itt is jelentkezik, megy fel a vérnyomás, a válaszok mind támadók, önvédelmezők, önigazolók, pedig én csak szépen kérdeztem valamit? :) Na mindegy is, megyek látom a lényeget úgysem értitek, a sorok közt olvasni nem tudtok sajnos, erre nem tanított meg senki.. Ennyit a kommunikációról .További szép napot Nektek!
Málnalekvár 2011.06.17 12:40:04
@Sztrapacska: Na tényleg ez az utolsó válaszom. Tényleg a kérdést sem értitek. Nem voltam ott. De attól még érdekelt egy kérdés, vagy inkább érzés. Egyébként még annyit, hogy aki odament még az elején tüntetni ment, nem balhézni, ahogy állítod. Kiabálni meg nem szükséges (caps lock), jól látok és hallok, köszönöm :)