Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozmár Úr

21 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÉN JÓL TUDOM,HOGY MIT JELENT HA VALAKI SZTÁR! ..
Rozmár blog A hír igaz... 2013.01.15 14:02:33
Több, mint egy év kihagyás után...Az ember, ki visszakapaszkodott a pokolból...A Férfi, akit 2013 legtrendibb faszijává választottak...A bajszos csodafiú, aki már ágyba vitte Palvin Barbarát...VISSZATÉRT!További információk hamarosan.....
Nicolas Winding Refn korunk egyik legmeghatározóbb filmesévé nőtte ki magát. A szűkebb körökben kultnak számító Pusher-trilógiát követően tető alá hozta a többek által ismert Brosont, amely noha igaz történeten alapszik, Refn már-már szürreálisan adaptálta filmre. A…..
Rozmár Úr 2012.10.28 23:30:25
@Sir August, a daliás:
Na ide figyelj,Te Paprika Jancsi! Édesapámmal felfigyeltünk munkásságodra, és hidd el, ha így folytatod, nem lesz túl jó vége a kis "magán akcióid"-nak!

Pont úgy, mikor Édesapám az első világháborúban a franciák elleni harcban mezítelenre vetkőzött,majd körbetekerte magát alufóliával és azt kiáltotta: ROHADT CSIGAZABÁLÓK!
Azonnal le is lőtték szerencsétlent, de éppen odakapott,hogy meg tudja védeni magát,és habár túlélte, egyik újját sajnos elvesztette...na de nem azért,mert meglőtték,hanem a háború után disznóvágáskór annyira be volt csiccsentve, hogy mellészúrt a késsel,és nemhogy az ujját levágta, de még a fél falut le is mészárolta, hangsúlyozom EGYETLEN szúrással...

I <3 Édesapám!!!

ui.: Remélem megértettük egymást, tisztelt "Sir August, a daliás"!!!
Íme a második része ennek a borzadálynak, amelyben már kizárólag a sztoriról és a főszereplőről van szó, viszont így sem sikerült mindent elmondanom. Az Elhurcolva határozottan túlnőtt magán, mert még mindig csak a film közepéig jutottam el, úgyhogy várható lesz egy harmadik…..
Rozmár Úr 2012.07.19 15:44:52
@tiltottfilmkiller: Imádom az Ön hozzáállását, miszerint Maga már megmutatta az arcát. Bár ne tette volna.. édesapámmal azóta is a növény és állatvilág kislexikonunkat lapozzuk , hogy beazonosítsuk milyen élőlény is maga valójában.
Movie Tank Jön a II. Olvasói Hét 2012.06.27 08:00:00
Ha még emlékeztek, április utolsó hetében megrendeztem egy viszonylag sikeresnek mondható olvasói hetet, melynek keretein belül a ti általatok kért filmekről írtam kritikákat, naponta hármat, összesen 21-et. Úgy gondoltam, megrendezek még egy ilyen alkalmat, leginkább azért, mert…..
Movie Tank Gondolkodási idő 2012.06.13 17:53:00
Nem is olyan régen még egyáltalán eszembe se jutott volna, hogy én valaha is ilyen posztot fogok írni, de mégis. A helyzet az, hogy egy hajszálra vagyok attól, hogy befejezzem a Movie Tank készítését. Ezen szituáció okaira rá is térek gyorsan. Először is: 21 hónapja készítem…..
Mintha tegnap lett volna, hogy kiírtam a tavalyi karácsonyi köszöntő bejegyzést. Hát, nincs mese, marha gyorsan megy az idő, de ne búslakodjunk a szeretet ünnepén! Lényeg a lényeg: Szeretnék minden kedves olvasómnak boldog, békés karácsonyt kívánni!Készülök jó pár ünnepi…..
Filmdroid Hegylakó (Highlander) 2011.11.19 20:00:00
Az emberiséget már a kezdetektől érdekelte az örök élet, a halhatatlanság témája, ezt a témát, a halhatatlanságot veszi alapul Russell Mulcahy második nagyjátékfilmje.Connor MacLeod 1518. január 1-jén született egy félreeső skót faluban. A skót tizennyolc éves, amikor…..
Még a bosszúfilmes Filmbarátok podcastben mutatták be ezt a filmet Sorterék és megígértem nekik, hogy valamikor majd sort kerítek rá. Ezt most pótoltam.A film arról szól, hogy egy nőt egy idilli nyaralókörnyéken 4 kretén megerőszakol és ő bosszút áll rajtuk. Maga a…..
Előrebocsátom, a Schwarzenegger-féle Conant én olyan régen láttam, hogy bárminemű összehasonlításba bocsátkozni súlyos vétek lenne a részemről, így igyekszem mellőzni az olyan kérdéseket, hogy ki a jobb főhős, és melyik a jobb film. Meg amúgy is van nekem egy olyan sanda…..
Mi a szart kéne hozzáfűznöm?:D..
Rozmár Úr 2011.12.23 13:39:12
@FroG: Pontosítanék,ha lehet. NÉGY név hiányzik, de leginkább csak egy.: Édesapám!
Jajj igen...erről majdnem elfeledkeztem! George Lucas barátommal egyszer elkészítettük a Csillagok Háborúját mégnagyobb tehetségekkel...A filmben szerepett kapott többek között Terence Hill, Jackie Chan, Madonna, és szerény személyem Rozmár Úr.Soha nem lett publikálva a teljes…..
Nos, nemrég értem haza, és azt kell mondjam, nagyon elvagyunk fáradva Édesapámmal. Egy utazáson vettünk részt, mellyel azt hittük, kicselezhetjük az Adó Hivatalt, lássuk, hogy sikerült-e...Az igazság az,hogy szabad emberek lettünk, bárhova mehetünk, nincsenek megkötések,…..
Rozmár blog Átvertek! - Tesco 2011.09.15 19:57:38
 Épp kirándulásra készültem Édesapámmal, mikor eszembe jutott, hogy bekukkantok a Tescoba,hogy  megnézzem a legújabb akciójukat,és elkalandozott gondolataim miatt bedőltem egy átverésnek, és miután megvettem a használati eszközt, akkor döbbentem rá,hogy mi…..
 Tegnap éppen elkaptam a kedvenc filmemet az általam leginkább kedvelt csatornán, a Film-Plussz-on! Imádom azt a filmet, minden jelenetére és képkockájára emlékszem, és elképesztő szerepet játszott az életemben!  Eredetileg a főszereplő Édesapám lett volna, de annyira…..
Sziasztok!Hamarosan itt a blog első születésnapja. Ez alkalomból szeretnék kihirdetni egy Kérdezz-feleleket. Várom bárminemű kérdéseiteket felém kulturált módon megfogalmazva. Az ötlet amúgy Frogtól származik, aki szintén tervez egy hasonlót a Perfect Insanityn, gondoltam én se…..
 Először is elnézést a kimaradás miatt, nagyon készülök valamire, mely annyira közel van,hogy már érzem a zsigereimben is. Szóval Édesapám mondta,hogy látogassak el az Offline Sport Games tizenkettedik rendezvényére. Így hát a legdivatosabb szerelésemet öltöttem magamra,…..
Rozmár blog A manóba! 2011.08.25 11:57:27
 Nagyon röstellem azt,amit tegnap kiposztoltam a blogra. Édesapámnak annyira fájt a karja,hogy elővette a házipálinkáját,majd szégyenszemre annyit ittam belőle,hogy nagyon boldognak éreztem magam!Rögtön felmentem a blogra,hogy ezt tudassam mindenkivel,de nem gondoltam bele a…..
Rozmár blog Csicsentve! 2011.08.24 22:45:17
"Egyszer volt egy szúúúúnyog"! - tartja a közmondás,mely annyira liberális mint ammenyiire a harang,amikor a tyúk kukorékol!Sokszor Édesapám pálinkájábóól iszogatook,de most egy kicsit több csusszant le a kelleténééél!!!!! vagfy ahogy a fiatalok irják:…..
 Ó, micsoda évek voltak azok amikor Édesapámmal együtt néztük a tűzijátékot, a legjobb helyekről... Idén is így történt. VIP helyünk volt. Az egyik uszályra kaptunk meghívást,ahonnan a tölteteket lőtték ki, illetve nem hívtak meg, hanem odaúsztunk,de ez most…..