Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokusketto

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyugdíjasok mindig az aktuális kormány legkedvesebb barátja: a nyugdíjat az állam adja, és 3 millió szavazó az 3 millió szavazó, a másik 5 millióval pedig csak a gondok-problémák voltak.Tegnap az Index közölte, hogy a kormány tervezi a 13. havi nyugdíj visszaállítását, már…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
A taxisokra a köznyelv ráragasztotta a "guruló koldusok" jelzőt. Az ingatlanosokra talán a "pofázó hiénák" lenne a legmegfelelőbb... Van egy lakásunk, aminek az eladását hol felpörgettük, hol hagytuk ellaposodni az utóbbi 3 évben, annak megfelelően, hogy milyennek láttuk a piaci…..
“We are not looking for more fiscal adjustment beyond what the government is already planning, there is no more austerity in our proposals,” Iryna Ivaschenko, the IMF’s representative in Budapest, said in an e-mailed response to questions. “But we think the adjustment can be achieved with…..
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
mokusketto 2012.06.26 11:17:11
@mese1:

És mi az a büfé szakos diploma? Pontosan mire gondoltál?

Mert most orbáncék a jogász képzést vágták vissza drasztikusan! Tehát akkor a jogászok büfé szakosok? Mert ebből az is következhet, nem? De akkor az egész fidesz vezetésnek büfés diplomája van! Pl: orbánc azzal éltette az új munka törvénykönyvét, hogy egyenrangú felek között lehetőséget ad a megállapodásra! De aki dolgozott 1 percet is, tudja, hogy munkaadó, és munkavállaló között nincs mellérendelt viszony! Hanem alárendeltség van! Akkor tehát orbáncnak büfés szakos a diplomája?
mokusketto 2012.06.26 11:28:41
Senkinek nem dobogtatta meg a szívét ez a találós kérdés?

Melyik diktatúráról szól az alábbi pár sor?

„A nagyobb településeket (köztük a két és félmilliós fővárost) teljesen kiürítették, lakóit vidéki munkatáborokba telepítették. A társadalmat ezután két részre osztották: a megbízhatóbbnak ítélt hagyományos parasztságot „régi embereknek” nevezték és az eljövendő társadalom alapjának tekintették őket, míg a városokból kitelepített „új embereket” gyakorlatilag halálra ítélték. A rezsim nyíltan hangoztatta, hogy az „új embereket” teljesen értéktelennek tartja. Az haszontalannak ítélt emberekkel kapcsolatban kijelentették: „Ha megtartunk benneteket, azzal nem nyerünk semmit; ha elpusztítunk titeket, azzal nem vesztünk semmit.”

Ennek szellemében felszámoltak minden burzsoának tekintett intézményt, köztük az iskolákat, kórházakat, közhivatalokat. A kivégzendők listájára kerültek a buddhista szerzetesek és egyéb vallások papjai, minden értelmiségi és szakember, vagy akiket annak tartottak például azért, mert szemüveget viseltek.
A városok lakossága a kitelepítések miatt a töredékére esett vissza, a polgári lakosság nagy része vagy külföldre menekült, vagy börtönökben végezték ki, vagy munkatáborokban halt meg; az infrastruktúrát (vasútvonalak, hidak, postai szolgáltatás) tudatosan felszámolta.”

Akit tudja a választ, az tudja orbánc és demján sanya példaképeit! Mert ez is egy munka alapú társadalom volt!
A hazai médiában sajnos alig olvasni valamit arról, mi zajlik ezekben a napokban Görögországban. Elvont elemzéseket, körülményes latolgatásokat közölnek az újságok, amelyeket jobbára külföldi forrásokból vesznek át, de olyasféle kezdeményezéssel én nem találkoztam, hogy…..
  Orbán Viktor "mélyen érinti", hogy minden második fiatal el akarja hagyni Magyarországot. Tegnap esti tévé interjújában pontosan úgy fogalmazott: "mélyen érint a dolog, elsősorban nem politikusként, hanem családapaként, mert a szüleikre is gondolok". "Ahelyett, hogy itthon…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
mokusketto 2011.12.07 21:41:12
Jó a cikk, de ebben a műfajban ez az etalon:
w.blog.hu/2009/10/02/tribuszerne_visszanez

Tóta w nem a kedvencem, de ez a cikk nagyon üt :)

Amúgy az egyik ismerősöm, édesapja csontrákban halt meg. Az orvosi kezelés mellett rábeszélték, hogy nyomassa az aloé termékeket, az örök életért! Adja meg magának ezt az esélyt, hátha bejön! Persze jó pénzért! Nem jött be vitte a betegség, először a lábát aztán őt!
Jó sok alóés terméket vett a lánya, horror összegért! Miután elhunyt az édesapja, még hívogatták, hogy vegyen ezt-azt! Már könyörgött az ügynöknek, hogy adja békén! Néha az még most is megtalálják! Pedig mér eltelt négy év!
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..