Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eddy21

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A konyhában éktelen rendetlenség uralkodott. Mindenhol koszos edények, a földön liszt, felütött tojások hevertek. A konyhapulton egy kibelezett macska. Theresa gyomra felfordult. Kétségbeesetten a mellette álló férfire nézett, akin nem a megrendültséget, hanem a haragot látta. A…..
Egy los angeles-i üzletember elutazik Szerbiába utánanézni anyja tragikus halálának. Ahol aztán sátáni rituálék, gonosz erők és a sors furcsa csavarjai ellen való küzdelemben találja magát. Az előzetes történet helyett inkább érzelmeket közvetít, de azt egész jól.…..
eddy21 2013.01.23 20:48:11
Megkeresett minket egy bizonyos Ködmön Gergely, hogy ha lennénk oly szívesek, reklámozhatnánk a horror könyvét. Mi ennek szívesen eleget teszünk, mindig is támogattuk a hazai szárnypróbálgatókat. Innentől átadom a szót az írónak. Aki az alábbi ismertetőt küldte művével…..
A TRAP egy nem rég nyílt „escape room” játék a Semmelweis Egyetem közelében (Mária utca 19.), ami stílusosan egy pincében található.  Meghívást kaptunk, hogy kipróbálhassuk, mi meg éltünk a lehetőséggel. Ezúttal csak a húgomra tudtam támaszkodni, mint kvázi bejáratott…..
eddy21 2012.09.12 11:10:15
Megtörtént eset alapján készült a The Possession (Démoni doboz) horror, ugyanakkor szinte biztosra vehetjük, hogy a film nagy része a forgatókönyvíró agyszüleménye. Adott egy antik doboz, amely gonosz lelket rejt és egy lányhoz kerül. Jöhet a borzongás és a félelem. Ole…..
eddy21 2012.07.25 14:13:30
Többek között erre is választ kaphattunk a legutóbbi kérdőív kapcsán. persze ez csak amolyan érdekes mellékterméke a kutatásnak. Mindenesetre örülök, hogy 141-en töltötték ki, ez vélhetően olyan 90%-a az oldal rendszeres olvasói. Köszönöm, hogy nem hoztatok…..
eddy21 2012.03.28 10:14:05
@Wishmaster:
első hsz-edből nekem az jön le, ha megvettem volna a filmjeit, akkor tetszene, de mivel nem fizettem, így nem.
Igaz történet alapján, ami inkább azt jelenti, hogy volt valami érdekes esemény, amit az alkotók fel tudtak turbózni rémisztő, izgalmas jelenetekkel. A történet középpontjában az ördögűzés áll, főszereplőnek pedig egy nőt tettek, akinek tudomására jut, hogy évekkel ezelőtt…..