Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lac--

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ 3720 2022.06.14 07:00:00
Múlt hétvégén végre ez is megtörtént: utasokat szállított az egyirányú Bengálik prototípusa, a 3720-as! A kocsit már 2018-ban láthattuk a BKV 50. születésnapján, de problémák voltak vele, úgyhogy utasokat nem szállíthatott. Mostanáig. A járgány a Csóka utca (azaz a kelenföldi remiz) és a János…..
A mai szkennelés rovat alanya egy 1982-es klasszikus Technic katalógus volt, ami szintén Hollandiából származik. A 16 oldalas, téglalap alakú pédány meglehetősen alapos hiszen oldalanként egy vagy  maximum csak két készletre koncentrál. Az egész nagyon régies hangulatot áraszt. ..
lac-- 2022.01.17 13:48:42
Az Amazon időről-időre meglepi a felhasználókat nagy halom ingyenes alkalmazással. Karácsonyra most 220 dollárnyi ajándékkal kedveskednek nekünk! Ha már kicsomagoltad a szunevíreket, s szeretnél mééég több meglepetést: Van itt minden, ahogy mondani szokták, mint…..
 Íme, a hétfői ebéd első fogása is felkerült a blogra: a grillezett csirkemell és a túrós rétes előtt borsólevest ettünk. Nem a hagyományos, hanem az olasz fajtából, amit néhány éve bevezettem a családi étlapra. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a véletlen szülte: eredetileg mentával készül, de…..