Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nucyka

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
Nucyka 2020.04.23 00:41:45
@Nucyka:
Kedves Olvasók!
A tegnapi hozzàszólàsom mindenképpen módosítàsra szorul , és úgy érzem korrektnek , ha ezt közzéteszem.
A hozzàszólàsom első része hirtelen felindulásból történt, mert nem akartam elhinni , hogy egy kolléga , aki ezt a szakmát tanulta esetleg így járhatott el
Én azt gondolom , hogy józan paraszti ésszel belátható , hogy egy 5000 forintos vércukormérőért ( bár nem ismerem a kollégát ) sem a szakmai , sem pedig a saját jó hírnevét nem teszi kockára .

A hozzászólás második része arra irányult , hogy amennyiben a jogszabályi keretek ezt lehetővé teszik mi is azon vagyunk , hogy a reklamàciókat megoldjuk, éppen ezért nem gondolom, hogy megbízhatatlanabbak lennénk , mint egy webáruház .
Ezzel a magam részéről befejezettnek tekintem a véleménynyílvanitast
A célom csak az volt , hogy làtassam a másik oldal szemszögét is.
Mindenkinek szép estét kívánok !
ho'oponopono ho'oponopono 2011.06.16 19:06:03
Sziasztok!Gyönyörű szép napot kivánok mindenkinek!A célom, hogy megosszak veletek egy csodás módszert az én életemen sokat segitett és segit a mai napig! Remélem nektek is segitségetekre lesz! A módszer neve kicsit mókás ho'oponopono! :) A kimondhatatlan, Vvszont a hatás…..
Nucyka 2011.06.16 20:14:33