Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Revesz98

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pályázati hírek www.nfu.huPályázat www.pafi.huA Mobilpont egy rendszer és közösség, mely a hozzá regisztrált tagok részére jutalékot fizet, a rajta keresztül eljuttatott hirdetések elolvasása után www.mobilpont.huEladó cégek portálja www.elado-cegek.net  Végkielégítés…..
ingyenes apróhirdetési oldal www.webszolga.hu Ingyenes blog adatbázis www.blog.tlap.hu Weblapkészítés kedvező áron www.perscriptor.hu Számítógép, operációs rendszer, szoftverek www.vista-hun.extra.hu Link marketing, linképítés - eredményes látogatottság növelés…..
Counter-Strike 2D Újdonság 2011.03.08 20:53:00
 Egy kis +plusszot és sok meglepetést Kínál HUN_Alen95Sok új saját készítésü mapot tesz majd be a szerver Pálya Tárházába.Egy kis Plussz beszéd tőle:"A Zm_Village és a Combine wars után nem fogok semmit feltőlteni az Unreal Software-ra mert már leszurtak hogy ezt miért…..
Vanda Vanda 2011.06.16 17:27:00
1. Félév:Az első félév is király volt de akkor nem ileszkettembe és akkor még nem is voltam szerelmes de félév után meg láttam a fényt és szerelmes lettem. De a vanda belém nem.2. Félév:Ekkor már voltak jó spanjaim : Bence, Peti és akkor tudtunk szorakozni piszkálni oszttársat…..