Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ateistaszemlelet

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor felmerül a kérdés az olvasókban és a vásárlókban, meg persze az érdeklődőkben is, hogy az elektronikus könyvek világában, egy Kindle WiFi-vel a drót egyik végin és egy Microsoft Word-del a másikon, vajon mi szükség is van kiadókra.Nokéremszépen. A könyvkiadás nem…..
Csak akkor nézd meg, ha soha az életben nem hallottad a legendás Emergency House Dübörög a ház című hatalmas számát.   ..
ateistaszemlelet 2011.06.20 15:07:36
Ateista A vallások bűnei 2 2011.06.18 11:50:38
Szinte bármelyik vallás képes torzzá változni, ha túlságosan elszalad vele a ló, ha túl sok hatalmat kap vagy ha valami miatt egyre butább és rosszabb emberek kerülnek a vezetésbe. Ilyenkor a békés és egymást élni hagyó attitűd helyet, arra buzdítják híveiket, hogy…..
Ateista A vallások bűnei 1 2011.06.17 12:16:45
A kereszténység és sok más vallás is, a bűnösökkel (pl. rablók, tolvajok, gyilkosok) kapcsolatban túlzottan elnéző bánásmódot hirdet sokszor, ami nagyon sok bajt okoz, mert kifosztható birkákat nevel az emberekből, akik maximum már csak akkor tesznek valamit amikor már régen…..
Azok az emberek, akik a tudásukkal, találmányaikkal, felfedezéseikkel valóban előrébb vitték és viszik a világot, túlnyomó részt ateisták, annak ellenére, hogy gyerekkorukban sokukra kikerülhetetlenül rájuk erőltették valamelyik vallást. Nem csoda, hiszen aki képes új dolgokat…..
Attól függetlenül, hogy egy elterjedt vallás sokszor butaságokat, babonákat és hazugságokat is hirdet, a létezése számtalan fontos dologra rámutat. Az hogy a vallások ennyire elterjedtek és erősek, ráadásul több ezer éven keresztül, azt mutatja, hogy az embereknek, az emberi…..
Egy ateistában jobban megbízom mint 1000 hívőben. Egy jó ateista erkölcsileg, agyilag magasabb szinten áll sokszor, a számtalan vallásos isten hívő emberhez képest. Sőt, ha egy szent embert keresnék, akkor én azt mindenképen az ateisták között kutatnám. Az oka nagyon egyszerű. A…..
Ateista Az itteni ateizmus 2011.06.16 15:51:48
Ebben a posztban röviden tisztázom azt, hogy amikor ateizmusról beszélek majd, voltaképpen az ateizmus melyik részére is gondolok. Írom ezt azért, hogy a későbbiekben ne kelljen minden posztnál külön elmondani ezt, hanem csak linkelni ezt a posztot. Mint tudjuk, az ateizmus egy olyan…..