Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mawker

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztő mélységekbe tud zuhanni a szervizekben a "nemjavítás". Gábor esetében például a Candy a mosogatógép az egész szivattyúmotorját cserélte volna 30 ezer forintért, ahelyett, hogy belerakott volna egy 300 forintos kondenzátort.Történt, hogy elromlott a 3…..
mawker 2011.09.13 18:35:12
@Biro_Peti: Én pl. szervizes vagyok (régen, tv, rádió a fogyasztói oldalról, most a műsorgyártói oldalról), s nem okoz gondot egy "bármilyen" elektronika vizsgálata.... Persze van olyan is, hogy a hibát megtalálod, de vagy technológiailag nem javítható vagy gazdasági totálkár, de azért jó érzés, hogy rájöttél a hibára...
mawker 2011.09.14 09:34:28
@Manci néni, a szomszéd: Ezt elcsesztet, mert ez egy spéci 1N4007-es, 1300 V-os! "bepisiltem a röhögéstől", hogy ezt nem vetted észre, hogy Te milyen figyelmetlen vagy! Mielőtt másokat szapulsz, máskor talán gondold át a dolgot előtte!
mawker 2011.09.14 09:36:27
@Laresz: Hidd el rendesen körbenéztem, farnell, sini, distreles, RS components, stb.... nem volt senkinek.... SOS elctronic tudta szállítani csak! De azért köszi a linket!

Üdv,

Mawker
Zseniális szakértelemről tett tanubizonyságot a Miele szervizese. Emailre nem reagálnak, a telefonos rendeléseket elfelejtik, aztán amikor mégis kijön a szerelő, azon kívül, hogy fingja nincs, hogyan működik a sütőjük, olyat bír mondani, hogy a pirolízises öntisztítás…..