Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geneman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AzIskola Integráló iskola 2017.01.28 20:27:41
Levelet írt egy édesanya, elviszi a gyereket az iskolából. Köszöni a tanító néniknek, hogy a gyönyörű, pici fiú megtanult írni-olvasni, megtanult számolni, hogy szerették őt és szerethette a társait is, de ők tovább nem tudják elfogadni, hogy a két autista és egy hiperaktív osztálytárs rendet bont,…..
  Megint kaptam egy inspiráló kommentet, ezúttal a  „Hol is vagyunk igazán otthon?” című cikkemre. A kommentelő azt írta, hogy „..külföldön mindig idegen maradsz, csak a hazádban lehetsz otthon..”.  Így ez az írásom valójában az előzőnek egyfajta folytatása, mely még Gibraltáron élve…..
Kedves Őszinte, Budapest környékén nézelődünk, elsősorban inkább az Észak budai agglomerációban, előnyben Budakeszi és környéke.  Van jó pár hirdetés, ami felkeltette az érdeklődést, de igazából új lakást szeretnénk. Viszonylag kevesebbet találtunk, van ennek valami oka, vagy csak egyszerűen nem…..
Köszönöm, Tomi! Andilonaalig 1 éves történet  Dédi szobája  Általában nagyon jó alvó vagyok és szeretek elaludni holott nem egyszer álmodtam érdekes dolgokat . El kellet mennem az unokaöcsémért a Baranya megyei Komlóba és másnap indultunk volna hozzánk Érd…..