Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csucskany

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet az ember eléggé naprakész, egy kiadós simicskázás és baltás gyilkosozás helyett mesélnék a XX. század egyik legfélreismertebb és elfeledettebb politikusának művéről. Képzeljük el, bár mai fejjel nem könnyű, hogy 1918 van és már javában vesztésre állunk, és…..
Az első és eddig egyetlen jelentkező a nyereményjátékra, nem mondhatnám, hogy nem eredeti. Végülis jjól mondja, nagyban áll vagy bukik a dolog azon, hogy tudod-e értékelni a körítést, ha nem, akkor a horror résznek is csak a gyenge részeit vesszük észre.…..
Hiánypótló mű született, én azt mondom. A szerző nem csak a történelmi, hanem a mai irányzatokat is kellő részletességgel tárja fel, legnagyobb meglepetésemre a zenekarokkal és tagjaikkal, valamint a mai radikális hírportálokkal is kellő alapossággal jár el. Aki tudni…..
Sziasztok! A Mostani hónap témájával én szolgálok nektek mivel a Japán Napokon az egyik előadás témája eléggé felkeltette az érdeklődésemet és gondoltam beszámolok róla. Maga a téma elég érdekes hiszen nem lehet rá konkrét válaszokat adni hiszen mindenki másképp tekint az…..
Üdv minden kedves olvasónak! Hosszú ideig nem jelentkeztem, most viszont újra itt vagyok, vágjunk is bele a munkába! Ezúttal én teszem közzé a top 10-emet, avagy a kedvenc animéimet. Essünk is neki! 10. Kishin Houkou Demonbane     Magam sem tudom, mi…..