Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XDNT

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
XDNT 2010.04.20 14:58:47
Az LCE-876 rendszámú Captivás úrral már én is összefutottam azon a környéken. Mivel csak ritkán járok Érden, a pontos helyszínről, csak hozzávetőlegesen tudok infót adni: ha Bp-ről a régi 7-esen mész Érd felé akkor a lakatlan területen egy éles jobb kanyar előtt megszűnik a 2x2 sáv és átmegy 2x1-be. Az ominózus esetkor egy szép hosszú kocsisorral haladtam Érd felé (70-80-as tempó) a külső sávban, de mivel tudtam hogy meg fog szűnni a sáv, így behúzódtam a belsőbe, a mögöttem jövők hasonlóan. Kivéve a Captivás úriembert aki ezt kihasználva jobbról kezdett előzni elég nagy tempóban. Már jó messziről láttam hogy mire megy ki a játék (ebben a felvert porfelhő is a segítségemre volt, amit egy teherautó előzése közben sikerült neki felverni) így mindenre felkészülve vártam, hogy mellém érkezzem és persze kíváncsi voltam, hogy mit fog tenni (mivel tudtam, hogy én leszek az aki elé vagy mögé be fog sorolni). Az nyert aki arra tippelt, hogy elém, de ehhez az kellett, hogy átmenjek a szembejövő sávba és úgy engedjem magam elé, szerencsére épp nem jött szembe semmi. Próbáltam utolérni, hogy ezt megbeszéljük, de a lóerők hiánya az emelkedőn sajnos nem tette ezt lehetővé (de ő ott is folytatta az előzgetést, busz, beláthatatlan kanyarban). Aztán balra fordult az első kereszteződésben, így hagytam a fenébe, de jól megjegyeztem magamnak. Nem csodálkozom, hogy itt újra találkoztam vele. Szerintem még fogunk párszor. Ez egy vadbarom.
XDNT 2010.04.20 21:30:22
@ember a holdon?: Ha az ember halad X-el Y-méteren, akkor van az a Z sebesség, amivel mindenképp el tudsz menni mellette nem? Tök jó, hogy ez az a közútra nem való senkiházit véded és engem b@sztatsz, nem is értem igazán, hogy miért, de nem is érdekel, mindig a posztoló a hülye ugye meg az aki neki ad igazat :) Nem is értem minek ez a blog :)