Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b-johny

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit ajándékba vett WS Teleshop-os Fix It Pro készlete nem éppen úgy működött, mint ahogy az elvárta volna tőle, ezért megpróbálta visszakapni a pénzét, de hiába. Aztán a forgalmazónak írt panaszos levélét posztoltuk és tessék, "üzeltpolitikai megfontolásból"…..
b-johny 2009.11.06 12:43:15
b-johny 2009.11.06 12:45:27
Laci az egyik CBA-ban bukkant az Ala Mamma Mia Kft. pogácsájára, vagyis annak tűnő termékére és nem bírta ki, hogy ne ossza meg velünk az összetevőket. A lista hosszú, és a végén még az is kiderült hogy hiába az ízfokozás és a színezés, ez a dolog rossz és biztos nem…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
"Kedves Emberek! A világon elsőként, 2007. március 31-én Sydneyben több mint 2 millió cég és háztartás kapcsolta le az áramot egy órára - a Föld Órájára, egy erőteljes nemzeti és világméretű üzenetet küldve arról, hogy van lehetőség tenni a globális felmelegedés…..