Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskuckó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átjött hozzám az egyik ismerősöm tanácsot kérni. Idősebb egyedülálló férfi, alkalmi munkákból próbálja fenntartani magát, meg talán valami kis szociális támogatást is kap, nem tudom. Kért már munkát az Önkormányzattól is, de nem kapott.Kapott viszont egy levelet, miszerint…..
Hozzánk valahogy lassabban érnek el a hírek. Vörösváron már hónapok óta áll a bál a tervezett vasúti kereszteződés miatt, mi pedig azt sem tudjuk, hogy készül valami. A tisztább kép érdekében ide linkelem a NIF honlapjáról a vonatkozó projektet. Térképet, terveket innen…..
Amióta figyelemmel kísérem az önkormányzati választásokat, minden fordulóban valóságos ötletparádé szól arról, mi mindenre lehetne használni a Baross kúriát, ha kiköltöztetnénk belőle az óvodát. Könnyű elképzelni: központi helyen álló reprezentatív épület, minden…..
Pilisszántó és a környékbeli falvak mára elvesztették önállóságuk jelentős részét. Önellátó faluközösségből évtizedek alatt alvótelepüléssé váltak, az itt lakók többsége máshova jár dolgozni, máshova jár vásárolni, máshova jár kikapcsolódni, és máshova jár…..
Remélhetőleg Pilisszántó is megpróbál a csatornázási és útépítési pályázatok önrészére pályázni. A vonatkozó MTI hírt ezért szó szerint közöljük:Önerő-támogatás önkormányzatoknakAz önkormányzatok az európai uniós forrásból elnyert támogatásokhoz szerdától…..