Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selyemrét

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előbbi két cimbéli jelző a mai tudásunk szerint a születésnél nagyjából eldől, a harmadikat nem hiszem róluk, nem mintha önmagában ez -- a keresztényi lét -- érdem volna.** Nem az. Érdem a becsületes, szeretetben, mások boldogságára, lehetőleg értékesen, jól élt élet -- akármilyen indíttatásból…..
A twentees – bár csak jelképesen – de ringbe száll az ’56-os emlékév hivatalos dala címért, melyet az akkori fiatalok bátorsága és elkötelezettsége ihletett és annak 60. évfordulóján mutatják be a közönségnek. A modern zenei köntösbe gyúrt dal, a Nem, nem, nem címet kapta és szövegvideó is…..
A menekülés közben vízbe fúlt hároméves szír kisfiú képe bejárta a világsajtót. A fotó sok művészt megihletett, és a politikusokra is nagy hatást gyakorolt. De mitől függ, hogy egy fotó ilyen hatásos lesz? Miért pont ez terjedt el, és nem sok másik…..
Pár hónappal ezelőtt írtam egy közel 80 ezer olvasottságot számláló cikket "Ezért ne dolgozz Londonban" címmel, amiben elég keményen kritizáltam a kialakult magyar módit, a külföldre menekülők parasztvakítását és az itthon maradottak lenézését. Persze a kommentekből hamar…..
Még mindig csak találgatják, hogyan került Szibériába az európai lovagok kardja. Rettegett/Rettenetes Iván A középkori kardot véletlenül találták meg 1975-ben a novoszibirszki körzetben egy fa alatt. Ehhez hasonló még soha nem került elő Szibériában. A kutatók eddig nem…..
Ma reggel 8.07-kor komment érkezett tegnapi bejegyzésemhez. Az ötvenkilencedik. Utána jött még néhány hozzászólás, mégis leginkább ez keltette föl a figyelmem. Egy bizonyos Poroltó Ernő írta „Csak a pontosság miatt: Orbán illiberális államról és államszerveződésről…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
Selyemrét 2012.04.04 16:51:57
@szkeptikus vagyok: Aki ismeri a Bibliát, az tudhatja, hogy Zsidó (és senki más) nem ölhet, nem lophat...vagy mégsem így van?
  Hatalmas vitát és több, mint hatszáz kommentet váltott ki előző posztom, amely a mandineres srácok, a dualista magyarosítást erősen bagatelizáló vitaindító posztjára született. Válasz-posztunk fő állításaira nem érkezett cáfolat, de a történelmi Magyarország…..