Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirorr4u

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én még évek után is azt kérdezem, ki ő? Határozott választ még senkitől sem hallottam, pedig volt ő már focikapus, Fradi-elnök, majd tulajdonos, sikkasztó és celeb is. Most állítólag verekedett, sajnos ő nyert: Berki Krisztián.   - Két férfival keveredtem szóváltásba,…..
mirorr4u 2011.06.20 10:27:25
@regress: te nyomorék lelkű vadbarom
mirorr4u 2011.06.20 11:15:12
@Pernahajder Viktor: nem lehet, hogy tokára gyúr? :D
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
  Hatalmas vitát és több, mint hatszáz kommentet váltott ki előző posztom, amely a mandineres srácok, a dualista magyarosítást erősen bagatelizáló vitaindító posztjára született. Válasz-posztunk fő állításaira nem érkezett cáfolat, de a történelmi Magyarország…..
mirorr4u 2011.06.15 14:30:41
Előre szólok, hogy magyar ember vagyok, de vannak régebbi időkből más nemzetiségű felmenőim is!

Az anyaghoz, már elnézést, de:

1. "szájkaratézott vissza magyar"
(öreg, ez nem stílus, amit te itt képviselsz, vagyis de, elég rossz, provokatív stílus)

2. "A magyar olvasónak nyelvileg ilyen gondjai nincsenek, hiszen az elmagyarosított tudományos/kulturális kifejezések hatására a Trianon előtti Magyarországon minden magyar volt. Nagy kár, hogy ez így van, talán ennek visszavonása lehetne az első lépés, hogy közeledjünk szomszédainkhoz."

(igen barátom, az erősebb kutya baszik, és akinek 1000 éves kultúrája van, egy bizonyos helyhez köthetőleg, akkor az ott már őshonosnak tekinthető, ettől függetlenül meg kell hagyni mindenkinek a hagyományait, és mi - magyarok - ezt a hagyománytiszteletet mindig is tiszteletben tartottuk, tetszik, vagy sem.)

3.
"A magyar éppolyan jó szlovák, mint amilyen jó magyar"/"elfogadták, hogy mint szlávok, ők "magyarok" (Hungarians, Uhri) azaz hungaroszlávok"

(Ez az egyik legnagyobb baromság, amit életemben olvastam. De aki írta, az biztos kurva okosnak hitte magát)

4. "Figyelj magyar! Te vendég vagy itt Európában, szóval ne kiabálj itt úgy, mint egy vad tatár. Beszélj, énekelj, kiabálj ahogy csak szeretnéd a saját nyelveden, de ne kaszabold le azokat, akik nem úgy csinálják, ahogy szeretnéd. Ne várd el, hogy csöndbe maradjunk, ha mi nem úgy kiabálunk, mint te."

(Kit is kaszaboltunk le, és mikor, ki itt a vendég, aki 1000 éves államalakulattal rendelkezik, azaz ország, amelyik a háborúk előtt egy jó és élhető hely volt, vagy az, amelyik gyártja a történelmét, soha a világon semmit nem ért el, amit a világon bármilyen értékmérővel is mérhetnének?)

5. Elnézést kérünk, hogy Magyarországon az embereknek magyarul kell beszélniük, bocsánatot kérünk. Mint ahogyan a németek/franciák is a szlovákok bocsánatáért esedeznek. Ezt titkos forrásból tudom!

6. Senki nem híve az agyatlan, elvakult nacionalizmusnak, de azért bocsánat, ne hasonlítsuk már össze a mai történéseket (szlovák részről) és az akkori magyar történéseket. Tényleg úgy akarnak viselkedni a szlovákok, ahogy 2011-ben, ahogyan párszor a magyarok a középkorban? Most ez komoly?

7. Nagyon károsnak érzem a blogot, annak fényében, hogy milyen állapotban van a két ország viszonya. Nekem az az érzésem, hogy egy "kétfelmenős" sértett ember írta az anyagot, aki sokat tud, tájékozott, de a tudása még nem kész. Csúnyán mondva félművelt.

Elnézést, ha bárkit is megsértettem volna.

Sajnos azt kell mondjam, hogy a magyarok 90%-ban nincs meg az a véresszájú szlovákellenes agresszió, ami a másik részről megvan. Ez pedig ténykérdés. Mi csak nevetünk ezeken a wannabe dolgokon, nem úgy a másik rész.