Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Dark Templar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kék szikrázás közepette megjelenik a semmiből egy hajó az űrben. A kamera végigúszik az elhagyatott folyosókon. A fények lassan életre kelnek. Csillagkapu aktiválódik, egészen érthetetlen módon teljes egészében forogva. Csak tudnám, ez esetben mitől marad a helyén, de ilyen…..
Berlinben rengeteg fajta sör folyik, de minden jel arra mutat, hogy sok német van, aki nem szereti a sört. Valamiért azonban nekik is sört kell inniuk, és ezért számtalan idióta koktél létezik, cseresznyés, meg málnás, meg mindenféle. A legrosszabb mégis a zöld sör, amit ezek…..
Tékozló Homár Netbanking és K&H 2007.09.20 13:14:00
F. sztorija ugyan már majdnem egy éves (cserébe viszont updatelte, az azóta kijavított hibákat), de meglátta az addict blogon a K&H-s posztot, és kiöntötte lelkét a Homárnak: Édesapám vett fel náluk vállalkozói hitelt, és a netbankjukat próbálta használni...hát, mit…..
The Dark Templar 2007.09.20 13:30:30
Jókora amatőr vagy öreg, Te informatikus?! LOOSER!
Egyrészt van SMS belépés is. Jó a JAVA-s kliens?! Jah, jó gyors...

Másrészt, a telepítés 3 másodperc + 1 reboot, kint van a főoldalon az összes szükséges link. Ja, ebank.khb.hu, nagyon bonyolult. Sőt, "nincs fent" a telepítés leírása sem:
ebank.khb.hu/replicator/current/ebank/hu/ebank/nyito/telepites/

Harmadrészt, ha valóban informatikus lennél, tudhatnád, hogy a chipkártyák ÖNMAGUKAT védik a PIN kóddal, mert nem csak buta memóriakártyák, így nem férsz hozzá szoftveresen a kód nélkül... Tudod, nem bug, hanem feature.

Összefoglalva, majd akkor nevezd magad informatikusnak, ha nem publikálod a hozzá nem értésed egyébként egy ilyen színvonalas site-on, rombolván az informatikusokról alkotott képet.
Amúgy a saját lejáratásodra, kicsit más bevezető után teljesen jó a cikk :)

üdv,
egy hozzáértő informatikus a sok közül.