Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apeterfia (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpiai aranyérmes magyar úszónő, Risztov Éva húzza ősztől a Vöcsök II. szárnyashajót. A MAHART külön sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. „A Vöcsök régi, lassú és szovjet. Ezzel szemben Évike fiatal, gyors és magyar, viszont nem fér el benne 120 utas,…..
apeterfia (törölt) 2012.08.11 12:49:41
ayahuascareality Mi van ha baj van? 2012.04.24 15:19:29
Gyakran találkozom azzal e kérdéssel, hogy mit lehet tenni azzal aki retteg. Mármint az ayahuasca hatása alatt. Mert van ilyen is, természetesen. Mivel van ilyen is a hétköznapi tudatállapotban is. A válaszom rá, ahogy és amennyire megértettem: ugyanaz mint amikor a hétköznapokban…..
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell,…..
apeterfia (törölt) 2011.12.21 13:45:35
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..