Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asteridoda

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Új alkonyat 2011.10.25 00:55:00
 „Ausztria győzelme latrinákból mászott elő…  A háborús dicsőséghez vezető útnak ez volt a receptje: este hatkor a katonák krumplis gulyást kapnak, fél kilenckor a legénység kikakálja magát a latrinán, és kilenckor aludni tér. Ilyen hadsereg elől…..
asteridoda 2011.10.25 17:11:06
@Đđ: sztem az IGAZ MAGYAROKÉT teljes odanyalással......
Egy tegnap reggeli tudósítás szerint: Az amerikai nagykövet az USA külügyminisztériumának hivatalos diplomáciai tiltakozását kívánja átadni a magyar kormányfőnek. Az írás szerint az amerikai külügynek nem tetszik például "Orbán Viktor antidemokratikus bohóckodása,…..
asteridoda 2011.10.19 12:29:00
@is: 2012.jan.01.-én fellyelentelek,a Tákolmány hatájbalépése után kötelező lészen a hüje:D
A rossz időjárás ellen hirdetett világméretű összefogáshoz keresek partnereket olyan személyek képében, akik - élete zsákutcába jutott, de pontosan tudják, kik ennek az okozói,- tudják, hogy létezik jó idő, és szeretnék ők is élvezni,- fölös fillérkéiket örömmel…..
Várható volt, hogy valamilyen módon a Fidesz is kifejti véleményét az MSZP lehetséges szakadásával kapcsolatban. A Nézőpont Intézet egy gyors kutatással igyekszik orientálni - elsősorban az MSZP tagjait és híveit.Az intézet alapítása kapcsán idézzük a nol-t: "A Nézőpont…..
asteridoda 2011.10.13 17:50:18
@Trompf:"...verettek képviselőket"Mire ez a többes szám?Hörrrtévé bejelentette Máriszová Révészovát megverték a rendőrök,egy ragtapasz volt az orrán,másnap főműsorban bemutatták olyan volt mint Safranek,ki verte meg a kórházban?
asteridoda 2011.10.13 18:44:35
@tiborc2008: Aha,szóval messziről jött ember esete Mártír Máriusszal,egyébként én jobban megkalapáltam volna,még lesz rá alkalom.
Az új adminfelületről beszélek...
asteridoda 2011.10.08 14:53:03
@anonymand: A"Mibul"-ból.......
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
asteridoda 2011.10.08 13:09:55
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ezért írja a Gyurcsány drámát a saját 6-os kartonja hátuljára!
 Az xnews.hu egy közérzeti bulvárlap lesz. Már nem csak a környezetünkön, hanem a saját bőrünkön is egyre jobban érezzük, hogy közös dolgaink nem igazán mennek a legjobb irányba. Lassan lassan már kérdezni is bűn lesz és akin nincs narancssárga blúz az másodrangú…..
Új fogás kerül a kormányzati kommunikáció turhától átázott étlapjára: a Narancsos Girosz. Információk szerint zavar keletkezett az erőben, a Nagy Annát helyettesítő Kovács Zoltán már csak a szájával tud hazudni, az arcával nem, úgyhogy itt az ideje egy centralizált…..
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
asteridoda 2011.08.18 12:01:56
@astrup: szinte látom könnybelábadt szemed ahogy visszasírod régi aranykorod mikor vígan dívott a feljentősdi,nyilas vagy házmester voltál?
Igen! Így nagy B-vel. Megérdemelte volna a kitüntető címet, ha az hangzott volna el, amit vártunk. Sajnos nem felelt meg a várakozásoknak. Gondolom, nem csak én (szamár elöl) és a Tőzsde, meg mindenféle pénzügyi csoportok várták a mai miniszterelnöki sajtótájékoztatót. Az…..