Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manó89

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálja, de előző nap kondizott és a súlyzó kiesett a kezéből ráesett és eltört 2 bordája, levegőt is alig bír venni (hallatszott a hangján) Kedves Szakítósblog!! Már nagyon régóta hű olvasótok vagyok, és már egyszer küldtem is be ide egy szakításos történetemet.…..
Manó89 2011.06.15 10:35:59
@gernika: Nem vagyok gáz.. Igen, tudom hiba volt hogy én leutaztam hozzá.. De egyszer élünk, másrészt meg igen tapasztalatlan, naiv voltam ezen a téren. Örülök hogy több ebből nem történt. Annyira nem is viselt meg a dolog, de tanulságnak jó volt. Hülye lennék ha pucér képekkel ismerkednék. :) Nem vagyok agybeteg, és köszi az érettségim is jól sikerült. :) Agybeteg lettem volna akkor ha hagytam volna neki hogy megdugjon.
Manó89 2011.06.15 16:07:51
@stux: Talán azért mert jobban szeretek személyesen beszélni. Igen, tudom naiv voltam és fiatal. Tény, hogy kéglire nem mennék első találkozásnál most már. Inkább menjünk el sétálni, meginni valamit. Csak ugye kíváncsi voltam már a srácra 3 hét MSNezés után.
Rengeteget tanultam ám ebből az esetből először tettem meg ezt bárkiért, hogy elmenjek hozzá első találkozásnál. És utoljára.