Regisztráció Blogot indítok
Adatok
géza_bácsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eheti rendhagyó bejegyzésünk egy végtelenül gonosz emberről és nem kevésbé romlott feleségéről szól. Léderer Gusztáv nemcsak arra használta az általa elkövetett rablógyilkosságokat, hogy anyagi haszonra tegyen szert, hanem arra is, hogy csillapítsa végtelennek tűnő…..
Meglepő szövegeket talál az ember az interneten. Az alábbi részletek innen származnak, ahol 32 oldalon a cigány történelmi kronológiát ismertetik. Meghagytam az eredeti angol szöveget, azt hiszem így az igazi. Ha valakinek kedve van lefordítani az egészet – hasznos, jó anyag…..
géza_bácsi 2011.08.15 20:17:25
@aszterixagall: Mucika! A "Hígfos a belinkelt anyag, drága Bencsik úr!" mondatom arra volt válasz, miszerint "hasznos, jó anyag amúgy"... Ezt viszont Bencsik úr állította. Remélem, így már érthető voltam! :)
Ezúttal engedjetek meg egy reklámnak is minősíthető bejegyzést. Ma megjelent ugyanis a Magyar Roma Történeti Könyvtár negyedik kötete, Győrffy Endre Magyar cigány szótár, cigányul mondva vakeriben című, eredetileg 1885-ben megjelent munkájának hasonmás kiadása. Ha emlékeztek,…..
géza_bácsi 2011.07.24 23:27:48