Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chris25

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szép dolog megvárni, hogy a másik szakítson előbb, hogy lehessen őt hibáztatni mindenért. Az alábbi történet éppen ezért álljon előttetek örök tanulságul: aki nem elég őszinte és bátor a szakításhoz, annak könnyen savanyú a szőlő. Azért fiúszív-lányszív…..
Enyveskéz BKV lenyúlás? 2008.04.10 18:54:08
Nem áll szándékunkban nyúlni egyik nagy kedvencünktől BKV Figyelőtől, de ezt most kaptuk. Igaz, nemcsak olyan lopás van, amikor a gyerek benyúl a zsebedbe, táskád, hanem amikor a pénztáros matematikailag agyhalottnak néz. Szépjónapot Meglehet, hogy tényleg vannak ennyire alfa…..
Vasárnapi könnyed videóösszeállítás a női sofőrökről: Megfigyelhetjük, hogy a parkolóból való kiállás is bonyolult manőver: Két nő megverekszik egy parkolóhelyért: Nehéz beállni az udvarba: ..
Mi lehet ideálisabb egy olyan osztálykirándulásnál, ahol 13 fiú és 1 lány? Ha fordított az ivararány, és az az 1 is én vagyok. De sajnos ez nem az a sztori. Itt egy triatlonozó sráccal kavar egy röplabdás lány. A sportszerelmeknék nincs is szebb dolog, de vannak sportok, amik nem…..
A Renault Hungária az M1-es Páty melletti lehajtójához, pontosabban lehajtó melletti étteremhez szólított minket, mármint a hazai autós sajtót, hogy bemutasson nekünk különböző új modelleket. Láttuk az új autókat (órákon belül beszámolunk róluk a TC-n), és…..
Pilu A halottak nem vásárolnak. 2008.02.02 00:28:00
 A neoliberális seggfejek a piac törvényeiről papolnak, hogy lám, az önszabályozás milyen remek találmány. Persze, azt elfelejtik hozzátenni, hogy ők is pont ezek kijátszásával kerültek pozícióba. Magyarán, ezek a szabályok már jó ideje nem érvényesek. Nem a vevő…..
Mivel Zerot, a vörösökre támadó bikánkat egészen holnapig elzártuk a nagyközönség elől és igazi témának is híján vagyunk ma,  kénytelenek vagyunk kicsit a pornó vonalon maradni. Azt hiszem az utóbbi idők egyik legsikeresebb pop-dance formációját a "Josh és…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
A kigyúrt és jól fodrászolt zenész-portás és a dolgozó nő kutyasétáltatás közben összejönnek. Mi ér többet, egy Kludi csap, egy tévé vagy egy hatéves kislány? Karásonykor minden ilyen sztori szívszorító. Hiszünk abban, hogy blogunk a nyelvhasználat felfrissítésében…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne.…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..