Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holla

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
Holla 2011.06.14 19:43:08
Rossz szabályozás teljesen elengedte a motorosokat. Az hogy a lámpánál előre mehet, normális körülmények között azt jelentené, hogy néhány autónyit, amennyi ésszerű a forgalom gyorsítása érdekében. A forgalom gyorsítása mindenkire vonatkozna, tehát az autósok is hamarabb jutnak át a lámpán, mert nem foglalnak helyet a motorosok.
- Hogy értelmezte a magyar ? Minden útburkolati jel levesztette a jelentőségét, mehet ahol csak tud, kizárólag a motorosok egyoldalúan kisajátították az előnyeit.-
A kocsisor előtt, ott a lámpánál van egy vonal keresztben, ott kéne elsőbbséget adni a keresztező-kanyarodó forgalomnak. Nos, ezt a vonalat átlépve elegánsan keresztbe rakják a motort az autós előtt, egyébként teljesen szabálytalanul. Az hogy kilométereket haladnak előtte a záróvonalon, villamossínen,járdán, miközben minden motoros fényszóróval közlekedik, csak olaj a tűzre.
Az a mérhetetlen düh és agresszió ami a motorosokból árad a forgalom többi résztvevője iránt, még tovább rontja a helyzetet. Nem tudok úgy keresztül menni a városon, hogy ne inzultáljon egy kaszkadőr jelölt. Ha nem megyek elég gyorsan félre az útjából, belém rúg de jobb esetben csak bemutat, vagy olyan gázt ad az ablak mellett, hogy ijedtemben kiesek az ülésből.
A rendőrség tehetetlen. De van néhány aki megpróbál valamit tenni, itt az eredmény.
- Sokkal szigorúbb ellenőrzés kellene a motorosokkal szemben, mert a helyzet tovább mérgesedik.
Holla 2011.06.14 20:04:03
@shamir:

Bocsi, de melyik városban nem láttál ilyet ?
Holla 2011.06.14 20:49:21
@prérikutya:

Motoros előre haladhat néhány autónyit, amennyi ésszerű a forgalom gyorsítása érdekében. Ez nem a Petőfi híd, Blaha viszonylat. Ez nem csak a motorosokért van, hanem az autósok ért is.