Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zx02

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lehető legbonyolultabb emberi helyzeteket produkálja, mikor az apa kiléte bizonytalan vagy csupán az anya, esetleg a szerető vagy csak kevesek számára ismert tény, hogy a biológiai apa nem az, aki hivatalosan a papírokban szerepel, és aki annak hiszi magát. Előállhat ilyen helyzet…..
zx02 2011.06.14 15:53:21
@skarlát betű: Nos, persze nem könnyű a nőnek, aki nem a "biológiai" apával neveli a gyereket, de mi a helyzet ezzel az apával?

Mi van akkor, ha a házaspár jól megvan egymással, de csak nem akar összejönni a gyerek, noha elvileg egészségesek. (Rutinszerű célbalövés, stb.), aztán a nő szeretőt tart, majd a szeretőtől végre sikerül teherbe esni. A szeretővel tovább tart az érzelmi kapcsolat, gyakran együtt sétálnak hármasban a gyerekkel, de mivel a gyerek lassan beszélni kezd, így - bár a szeretővel folytatódik a viszony - a hármas találkozások elmaradnak.
A nő tehát úgy döntött: a gyerek problémát (persze a férjnek amúgy jó férj tudta nélkül külsőleg oldja meg, így teljes a boldogság a családban. Vajon a biológigi apa hogyan dolgozza fel mindezt? Neki nem volna joga a saját gyerekéhez? Tényleg okosan és etikusan döntött a nő?