Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noszty

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép februári napon, Pisti épp a kecó felé autózott haza Lusakában egy jólvégzett nap után. Jó nagy dugó volt, mivel most állandóan túrnak-fúrnak a fővárosban: csatornát építenek az esővíznek és utakat szélesítenek. No nem a zambiai GDP táltosodott meg, hanem az amerikaiak fizetik a…..
Falusi élet A technika ördög-e? 2017.10.01 16:10:18
Mert hiába írunk már ilyen sokat, hiába a paypal, simple, paypass és társaik, itt bizony a pénz az kizárólag susogós, meg csörgős formájú. A bankszámla az valami ördögtől való dolog, a bankkártya az csak egy idétlen találmány, az internetes rendelés csak utánvéttel az igazi. Utóbbi legalább elismert…..
Fiatal gazda vagyok. Azért lett a pályázatom témája a mangalica tenyésztés, mert hát a mangalica, az mangalica. Micsoda csodálatos hús, micsoda értékes szalonna! Micsoda egészséges zsírtömeg! Az olyan prémium hús egészségesen élni vágyóknak, sznoboknak, gasztrobloggereknek. Sőt! Az egy igaz magyar…..
Ugye emlékeztek az Oittm Realsoundra? Aki nem, a cikk alján lévő linken elolvashatja a róla készült tesztet, és máris át fogja érezni, miért vagyok ilyen lelkes. A legmenőbb hordozható Bluetooth hangszóróról van szó, amihez valaha szerencsém volt, de sajnálatos módon csak rövid ideig volt kapható,…..
Régóta érik már ez a bejegyzés. Nem is értem, tavaly hogy mehettem el mellette. Pedig ugye volt akkor is két igazi fesztiválunk. Igaz, rettenetesen meleg volt, olyan igazi, elviselhetetlen hőség, ráadásul a férjem családi összejövetelével is egybe esett, úgyhogy nem igazán kapott hangsúlyt. Azért,…..
noszty 2016.09.12 10:04:19
Falusi élet Szerelem a faluban 2016.07.28 23:06:49
"Love is in the airEverywhere I look aroundLove is in the airEvery sight and every soundAnd I don't know if I'm being foolishDon't know if I'm being wiseBut it's something that I must believe inAnd it's there when I look in your eyes" Egyszer egy esküvőn voltunk, én szingliként és éppen engem…..
noszty 2016.09.06 11:06:30
Falusi élet Falusi wellness 2016.06.11 15:17:23
Tegnap 11 órakor kaptam magam és kiszaladtam a malactelepre azzal, hogy legkésőbb 11:30-ra haza is érek, mert csak kiviszek valamit Sanyinak. Nyitva is hagytam ajtót ablakot, szó szerint természetesen. Na jó, az ajtót csak olyan értelemben, hogy nem zártam kulcsra. 14:45-kor már itthon is voltam. Az…..
Nem akármilyen hétvége utolsó órái ezek. A gyerekek olyan kimerültek voltak a sok élménytől, hogy alig bírtam már velük. Számomra is tanulságos, felfedezésekkel teli pár nap volt. Barátaimat vártam a cityből egy hosszú hétvégére, hogy végre lássák, hol is, hogyan is élünk mi itt. Pár hónapja…..
"Sütött a nap nyakra, főreKismacskára, háztetőre.Rámosolygott szépen sorra, Tóbiásra és a csokorra." Sütöget persze, de én nem szeretnék a már nagyon elcsépelt "tavaszodik", meg "itt a tavasz", illetve a "végre" felkiáltásokkal élni, mert a csapból is ezek folynak úgy, hogy közben majd megfagytunk…..
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
http://www.youtube.com/watch?v=JdmggtpF05k..
noszty 2012.07.02 19:35:12
http://www.youtube.com/watch?v=QFKFg89ANRA..
noszty 2012.05.05 15:33:33
A napokban egy belvárosi étteremben reggeliztem, amikor kinéztem az első emeleti ablakból és észrevettem a szemközti házból nézegető bácsit: Nagyon megtetszett, hogy nem holmi amatőr módjára bámészkodott kifelé, hanem igazi profi versenyzőként párnát rakott az ablakba,…..
Folytatódik a világváros egy nap alatt sorozatunk. London, Dublin, München, Amszterdam és Lisszabon után most Párizst nézzük meg.Az egyik legjobb város. Amíg nem jártam New Yorkban, el sem tudtam képzelni, hogy lehet valami Párizsnál lenyűgözőbb, vagy szerethetőbb. Azóta persze…..
Akkor remélhetőleg mindenkihez eljutott a hír: ma este hatkor gyülekezünk a Széll Kálmán (Moszkva) téren, a szobornál, ahonnan útjára indítjuk az "Egy flashmob a városban - szemétszedő mutatvány az Egy nap a városbannal" akciónkat. A legfontosabb, hogy minél többen…..
Hát ez most nem egy jó hír. Ott van az az épület, aminek már rég meg kellett volna nyitnia, ehelyett csak kötélhúzás megy az önkormányzat és a beruházó között, és megmondom őszintén, kívülről egyáltalán nem lehet megítélni, pontosan ki a hibás. Akárhogy is, a fejlesztő…..
A blogon nem egyszer keltünk ki a szemetelés ellen Budapesten. Legutóbb a felújított Kiskörúton eldobált csomagolópapírok miatt akadt ki Csaba, és ti is megerősítettetek minket már sokszor, hogy a kézlecsapás intézményét talán vissza kellene hozni. Csaba és én úgy…..
Azt tudjuk, hogy az Országház új díszkivilágítást kap, az épület korábban soha nem látott pompával tükröződik majd a Dunán. Teljesen egyformán világítják meg az épület egyes részeit a folyóra néző oldalon, szemben a korábbi kupola-oszlopsoros megvilágítással. Az Urbanistán megjelent fotók…..
noszty 2011.08.18 09:18:59
Amikor kiderült, hogy a Lucullus Bt. orosz estet szervez saját kis konyhalakásában, a Hidden Kitchenben, azonnal mondtam Dórának, hogy erre elmegyünk. Aki ismeri valamennyire a színvonalas budapesti éttermeket, az kóstolta már a francia vagy olasz ízeket, tudja, hogyan főznek a belgák,…..
Két hete a Deák környékén jártam, és egy egészen megdöbbentő állatfajtába botlottam. Egy viszonylag rövid, kisbuszra emlékeztető lila járműbe (lehet bordó is, ezt a kettőt keverem), aminek egy furcsa genetikai hiba miatt három tengelyes volt, magyarán hat keréken gurult.…..