Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemmegmondtam??

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity Az ember, aki... 2011.06.10 13:05:00
Az ember, aki még egy napot sem dolgozott 1987-ben lediplomázott, ’88-ban pártot alapított, félig-meddig rendszert váltott, majd 1990 óta folyamatosan ül. Az ember, aki még egy napot sem dolgozott most azoktól vesz el, akik tizen-, huszonéveket már dolgoztak. Az ember, aki még…..
nemmegmondtam?? 2011.06.13 22:44:46
Így igaz Kedves Politológus Úr! (aki ugyebár azért választotta a szakmáját, hogy majd a diplomájával a zsebében az Ural-ban 16/8-ban emelgesse a csákánynyelet persze...)
Térjünk is vissza a hőn szeretett átkoshoz, a legjobb megoldás szerintem is az lenne, ha a parlamentben is képviselné magát minden réteg! Sőt, egyúttal akár az alkotmányozó kormányunk rögzíthetné is a Nemzeti Alkotmányos Hitvallásos Együttműködéses Preambulumos Kutyafa..ába, hogy Miniszterelnök Úr eztán már csak nyugdíjazott kérges kezű borvirágos orrú hózentrógeres egyénekből válhasson. Szó ami szó, értem én az iróniát, természetesen nem ez volt a lényeg a (nevezzük így a gyerekességet) cikkben. Apropó lényeg a cikkben. Mi is volt a Narancs-oldal hibája ellenzékben? A konstruktív ötletek hiánya? Az Ön cikke ellenben abszolút mértékben konstruktív. Nem kell sehonnan semmit elvenni, igaza van! Sőt! Emeljünk minden szférában fizetést, lesz ami lesz alapon, hisz a puding próbája az evés (vagy a falhoz csapás). Egyszer szeretnék már egy olyan (nevezzük nevén a felnőttet) cikket látni, amiben akár valami halvány ötletet fel lehet fedezni, amivel talán irányt akar javasolni a Kedves Szerző, ahelyett, hogy demagóg módon (olyan orbános módon, lásd népszavazás) csak annyit hajtogatunk, hogy "Ugye nem akarunk kevesebbet keresni / többet költeni". Remélem értjük egymást, ahogy van az rossz, most, úgy ahogy rossz már régóta. Sőt, a kilátástalanságában osztozom is, de ez egy fals irány, amit Ön (nevén nevezem a gyerekét)cikk íróként követni kezdett, ez a tipikus "magyar ellenzéki mentalitás", ami gyakorlatilag ide sodorta az országot, és a novellám lényege gyakorlatilag ez az utolsó mondat volt. Köszöntem a figyelmet! Tisztelettel: mondtamvagymegmondtam,nem?