Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCornick

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy idegesítő hirdetés, amely 100%-os sikert ígér annak, aki vissza akarja hódítani a partnerét. Nem tudom, milyen módszerekkel dolgozik az illető vagy cég, de egy dologban biztos vagyok: elég ritkán váltja be a hozzá fűződő reményeket. A szerelmi varázslat, kötés és…..
McCornick 2011.06.13 22:46:57
@Norindaa:

A fényképedet látva azt hiszem, mi nem olyan rég megittunk közösen egy teát a belvárosban. Az akkori beszélgetésünkre, és az itteni (mostani, és régebbi) hozzászólásaidra támaszkodva azt hiszem, hogy egy kicsit el vagy tévedve. A követelményeidnek megfelelő pasi nem a te kategóriádban fog ám keresgélni. A helyedben egy kicsit magamba néznék, és átgondolnám az elvárásaimat. Tudod, a valamit már elért, jól szituált 30-as, 40-es pasik egy korosztállyal lejjebb keresgélnek, valamint nem szeretik, ha a vagyonukra (is) pályáznak.
McCornick 2011.06.14 14:20:11
@Norindaa:

De, egész biztos, hogy találkoztunk, a K....y utcában, még a tél környékén.

1. Nem vagyok rosszindulatú (úgy látszik mindenki magából indul ki), de az eddigi blog.hu-s postjaid elég sokat elárnulnak rólad.

2. Lúzerség, ja, akinek nincs saját lakása 3x éves korára, mert mondjuk a szüleivel él egy többszáz négyzetméteres lakásban elszeparálva, vagy nincs kedve a bankokat gazdagítani, és inkább bérel egy lakást, vagy házat, az ugye biztos lúzer. De ha már itt tartunk, vajon egy háromgyerekes anyának miért mentek tönkre a kapcsolatai eddig? Mert az írásaidból az jött le, hogy te voltál a szent asszony, akit csak mindenki bántott. Az, hogy rajtad mi múlt ezekben a kapcsolatokban mélyen hallgatsz. Amikor meg beszélgettünk, igenis volt burkolt kérdésed az anyagi helyzetemmel kapcsolatban, de a privát beszélgetésünket hadd ne tegyem már ki ide...

3. Olvasd vissza a hozzászólásaidat kívülállóként, és rájössz, hogy mennyire irritáló személyiség vagy, hatalmas elvárásokkal, válogatsz a pasik között, hogy ez azért nem jó, az azért, mintha érted csak úgy kapkodnának a férfiak. Ez elég vicces.

4. Az ember értékét nem a kor határozza meg, és senki sem mondta, hogy tagadtad a korodat. De a fejedben lévő álompasi, akit annyira szeretnél, nem téged fog keresni, ezt jobb ha belátod, míg nem lesz késő.