Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cselo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap mi is megírtuk, hogy Varnus Xavér kiszállt a Heti Hetesből, mert nem bírta cérnával, hogy a többiek, különösen Para-Kovács Imre és Hajdú Steve a műsorban szívatja. Ha csak kiszállt volna, az senkit nem érdekelne különösebben, se Xavér a Facebookon picsogott egy kicsit az…..
cselo 2015.10.09 21:08:38
"Az állampolgárság nem politikai temrék"-mandiner blog. Nágó Zsuzsanna román-magyar kettős állampolgár nem ért egyet a magyar kormány menekültügyi intézkedéseivel, ezért lemond az…..
A Tárki felmérése szerint az intenzív propaganda ellenére jelentősen csökkent a bevándorlásellenesek aránya (a bevándorláspártiaké ennek kb. a felével), és nőtt a…..
Az elmúlt hetekben Brüsszel ismét odacsapott a Fidesz mutyi és havertámogató politikájának, amikor egyrészt felfüggesztették az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat és a dohányadót, másrészt befagyasztották az útépítéshez kapcsolódó támogatásokat a versenyellenes magyar szabályozás miatt.  Az Európai…..
cselo 2015.08.04 16:51:25
@a nagy hohoohooo: Bunkócska..... :-D
cselo 2015.08.04 16:54:11
@s: Igen barátocskám meg fogok dögleni. De van egy rossz hírem: te is! Ugyanis még senki nem maradt itt. Lehet, hogy én egy kicsit előbb döglök meg, ugyanis rákos vagyok, de a felhő szélén csücsülve várok rád és élvezettel végig nézem, ahogy elkap Belzebub és és visz a pokolba.
cselo 2015.08.04 21:25:07
@anyadmajma: szép bemutatkozás kisfiam! Ilyen vagy, nem tehetsz róla, hogy prolinak neveltek, kis bunkócska.
Kövér "Köteles" László, a bús magyar bajuszkirály ismét mondott egy nagyot, miszerint ma már, tíz év távlatából azt látjuk: mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere.…..
Aki látta a NAV elnökének Szabadság téri performanszát, nem feledheti Vida Ildikó sértett arckifejezését. Az adóhivatal vezetője egyszerűen nem tért magához azóta, hogy kiderült, van erősebb nagyúr Varga Mihálynál, illetve Orbán Viktornál. Ami ennél is jobban szíven ütötte…..
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..