Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redgrape

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó.  Papi és…..
redgrape 2016.11.04 22:41:08
@etikette: elkezdtem nézni az általad említett belevalót, ez volt életem második legnagyobb hibája.
A 2. percben Tivy nyúlkált a fülébe, utána megszagolta az ujját. Vagy megnyalta. Az RTL llogó miatt nem volt teljesen tiszta a kép.
redgrape 2016.11.04 23:38:22
@Cérnahuszár: biztos örülne neki, amikor azt nézhetné vissza youtube-on klasszisokkal több megtekintéssel, mint az ostor-málna szarjait
Ma Bencét kapjuk, aki megint istenesen (érted?!? Bruhahaha!!! ikszdé ikszdé XD) odateszi magát, mert szóviccekben irtó jó a csávó, de legalább addig se Anikót kell néznünk. Mai kérdésünk: Mi a fasz lesz most Evelinnel, meg Somával? Mi lenne, semmi. Mire Soma szabadul, a csaj már rég túl lesz tíz…..
Preambulum Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem…..
A gyermekáldásos hét végére értünk, aminek mi nézők legalább úgy örülünk, mint a fogvatartottak. Tényleg elviselhetetlen ez a mű babahang. Krisztián, aki amúgy is a munka hő(se), olyan elánnal kritizálja élete párját, mert az picit felöntött éjjel a garatra (a legjobb családban is előfordul az…..
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
Azt adom! Szerencsés 2011.06.13 08:00:00
redgrape 2011.06.13 20:19:02
Küldte: NorbiÁdám barátomat már vagy ezer (de legalább 2)éve nem láttam, amikor sikerült összefutni a hazafelé vezető vonaton.. Dumáltunk erről-arról, gondoltam vagánykodok picit a főiskolás élet szépségeivel, de az ő szoriján egészen egyszerűen könnyesre nevettem magam:…..