Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pyra

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
Pyra 2012.12.29 19:20:53
@CernaGeza: hogymi?

na ez a mocsár apám!

Majka cover? Hát az eredetiben is...

BRUHAHA! (ROTFL)

Vajon mi lenne, ha mindenki azzal foglalkozna amihez ért is?
New York egyes háztömbjeiről, felhőkarcolóiról közismert, hogy hetven-száz év alatt szinte semmit sem változtak, ám nem csak az épületek állják jól az idő múlását, s némely közterület is megtartotta a maga képét, hangulatát a hosszú évek alatt. Evan Joseph egyike New…..
Az angol HMV lemezbolt-hálózat a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulója apropójából megszavaztatta vásárlóival az elmúlt 60 év legjobb brit albumait. A meglehetősen színes lista élére – kisebb meglepetésként – az Iron Maiden klasszikusa, az 1982-es The Number Of The…..
Pyra 2012.05.30 15:27:28
@Nűnű: sztem a defenders of The Faith a legjobb Judas priest album...
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Gitáros, zenekarvezető, elismert bluesgitár-oktató és megannyi kurzus vezetője, ma pedig már avatott dalszerző is: a legendás zenész Tóth János Rudolf szinte nem hitt a fülének, amikor Benkő Zsolt legújabb formációjának lemezét hallgatta Mikor találkoztál Garda Zsuzsival és…..
Pyra 2012.05.16 20:51:58
@Pyra: annyival egészíteném ki, hogy ez az indexen úgy jelent meg: "a gitárosok nagy része neki köszönheti a tudását"...

én csak erre a fura mondatra reagáltam...

Na!
Pyra 2012.05.16 21:33:02
@Hencida6710:

elfogadom...

és nem voltál szemtelen velem, szerintem...

nem kellemetlen, én se ismerhetek mindenkit,
ráadásul írtam hogy a kritikám nem rá vonatkozik!

egyébiránt a ne higyj a wikipédiának... :)

A Harem Scarem énekese Herry Hess, de mindenki vokálozik...

Dan Huff viszont gitáros-énekes... :)
ezenfelül egy igen neves producer-hangmérnök (pl. Rascal Flats)
Pyra 2012.05.16 21:34:29
@borzash: "...kizárt dolog mert nemtudom!" :D
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
Miközben mindenki kiakadt azon, hogy a Köztársasági Elnökről kiderült, hogy lopott és hazudott, sőt, az is, hogy ennek ellenére továbbra sem kíván tudomást venni az őt körülvevő világról, az óriási botrány miatt, ami mindenki életét átitatta a magyarországi internetezők…..
A Queen legendás gitárosa, Brian May az Independetnek nyilatkozva elmondta, annak idején szívesen csatlakozott volna az AC/DC-hez. Persze gyorsan hozzátette, hogy mármint akkor, ha soha nem ismerkedik meg Freddie Mercuryval és a többiekkel, és nem lesz tagja a Queennek. A zenész elmondta,…..
Van Halen - A Different Kind of Truth (Universal Music) David Lee Roth utoljára 1984-ben szerepelt közös lemezen Alex és Eddie Van Halennel, és ugyan 1996-ban egy időre megint hajlandó volt szóba állni a testvérpárral, a zenészek továbbra sem bíztak egymásban (a Van Halen Gary…..
Többheti kórházi kezelés után, pénteken hazatért londoni otthonába George Michael, aki saját szavai szerint épphogy túlélte súlyos betegségét. A 48 éves énekes világsztárt november 21-én szállották be egy bécsi kórházba tüdőgyulladással, és hírek szerint egy ideig…..
A héten két levelet is közöltünk balesetek utáni ügymenetekről, volt szó korrekt félről és gerinctelen sunyikról egyaránt. András is megküldte történetét, ami azért jó, mert pont az ideális hozzáállást írja le. Igaz, itt nincs szó biztosító bevonásáról a károk kis…..
Pyra 2011.11.13 21:34:21
@Riska: ...egy apró kérdés...
Láttál már fékpadot?
Pyra 2011.11.14 10:09:33
@leaping cat: ............................

ugye azzal tisztában vagy, hogy fizikailag lehetetlen megelőzni egy járművet, ha közben tartod a követési távolságot?
Pyra 2011.11.14 18:11:09
@_ng_: vannak olyan utak, ahol szinte nincs más esélyed az előzésre az út vonalvezetése (kanyarok és bukkanók) ill. a nagy teherautó és kamion forgalom miatt.

pl. 2, 4, 10, 22, 31, 44, 51, 54, 6, 83, 84, 86... de ha nagyon megerőltetem az eszem, még tudok írni párat...
Ha nem lett volna az a sok nyűglődés a kiszivárgott információkkal és elszólásokkal, akkor sokkal nagyobb hatása lenne annak az most már hivatalos hírnek, hogy 2012-ben ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, azaz Ozzy Osbourne énekes, Tony Iommi gitáros, Geezer Butler…..
Tisztelt Terror!   A minap állásinterjún volt balszerencsém részt venni. Tavaly diplomáztam, eddig dolgoztam egy cégnél, amely sajnos tönkre ment, így nekiálltam a keresésnek. Egy multi céghez küldtem el legutóbb az önéletrajzomat, be is hívtak e hónap 19-én 10 órára.…..
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
A dallamos metál(?) rajongói örülhetnek, holnap este, a Club 202-ben fellép a Mr. Big, a műfaj egyik legtöbbre taksált szupergroupja, amiben nincs olyan zenész, akitől nem esik le az álla az egyszeri zenehallgatónak. Billy Sheehan basszusgitáros, Paul Gilbert gitáros, Eric Martin…..
Pyra 2011.05.27 01:22:57
@szellemkor:

...cccccccccc...

Ez egy picit erős volt. De azt is elárulta, hogy nem igazán ismered az albumaikat! :)

Ember! Az MTV-n túl is van élet...

Nem mellesleg a világ egyik legjobb gitárosa és basszusgitárosa tol a zenekarban!
Pyra 2011.05.27 01:24:09
@Ya Basta!: légy biztos benne, hogy erős teltház lesz! :D
Pyra 2011.05.27 01:29:15
@Spiritmonger: Nekem is nagy kedvencem, de úgy '92 óta nincs műsoron.
hogyvolt VV4 - 4X29 2011.01.13 11:42:00
Villabeli életképekkel indul a nap, retkes cipő a lábtörlőn, száradó bugyik, fogkefék, és felcsendül Halász Judit szülinapi dala, amivel engem ki lehet kergetni a világból, na jó, én mondjuk köszöntöttem már anyák napján Neurotic számmal anyut, de én nem is vagyok normális.…..
Tisztelt MHT!   Kérem segítsenek, mit tehetnék az adott szituációban: 2006. februárjától egy kft.-ben ügyvezető igazgatói posztot töltöttem be. Két hónapja lemondtam a pozíciómról, egy ügyvédi iroda el is intézte a szükséges formalitásokat (lemondó nyilatkozat, cég…..