Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrtms

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasutaskritikus Balatonfüred 2012 2012.08.22 18:29:49
Nem láttam, hogy máshol írtak volna a balatonfüredi kiállításról, úgyhogy én most megteszem. Mivel a hosszú hétvégét amúgy is a tóparton töltöttem, kifejezetten örültem, hogy a kiállítás is most van, meg is látogattam. A helyszín most már szokásos módon a vasútállomás…..
Vasutaskritikus Van még lejjebb? 2011.03.29 23:13:00
 Igen, valóban a Quablárol lesz szó, azt hiszem ez nem is lehet kérdés. Már vagy két hete megjelent egy írás Paksinuti weblapján, mely szerint összerúgta a port Börcs (Blabla) Lászlóval. Valószínűleg a kisszériás modellgyártást is megviselte a gazdasági válság, ha már…..
mrtms 2011.04.01 14:03:16
Sokat gondolkodtam e post olvasása után, hogy kifejtsem-e a véleményemet vagy sem a témával kapcsolatban. Végülis az igen mellett döntöttem, bár tisztában vagyok azzal, hogy kapok majd hideget-meleget sok emberkétől. Olvastam Paksi honlapját, beszéltem Börccsel a dologról, de nem akarok sem állást foglalni, sem ítélkezni. Azt mindenki tegye saját belátása szerint. (Nekem egyébként is az a meglátásom, hogy ilyen esetekben célszerű mindkét felet meghallgatni, mert az igazság általában félúton van valahol.)
De nem is emiatt írok. Csupán pár gondolat jutott eszembe a témával kapcsolatban. Kúltúremberek vagyunk, értelmes lények.
Nem kellene szerintem ilyen fröcsögő, alpári stílusban (tele helyesírási hibával) elcsúfítani egy olyan színvonalas honlapot, mint a paksinuti.hu.
Nem kellene a blog tulajnak ilyen –finoman szólva is nehezen minősíthető- hangnemben nyilatkozni senkiről, függetlenül attól, hogy szimpatizál az illetővel vagy sem. Természetesen írja le nyugodtan a véleményét, csak cizelláltabban. A korábbi írásai alapján szerintem ő egy jól szituált értelmiségi lehet. Szerintem jobb lenne, ha ebben a szellemben születnének a postok is a blogon. Mert témák általában jók, csak a stílus miatt kicsit kisiklik a lényeg.
És végezetül nem kellene az itteni hozzászólóknak sem lesüllyedni a „gyere ki a börzére és pofánba..lak” színvonalra.

Üdv: Méri Tamás
mrtms 2011.04.01 21:14:47
@vasutaskritikus:
Az a baj szerintem, hogy nem alapvetően a káromkodással és a zabadszájú stílusssal van baj. Hanem azzal -senkit nem akarok megbántani, távol álljon tőlen a dolog-, hogy ez a blog a különböző emberek széles spektrumát vonzza. És sajnos van köztük nem kevés, aki csak a káromkodást és a köpködést látja. Így lett a múltkor is egy bénán és meggondolatlanul megfogalmazott kifejezésből -minőségi modellező- egy napokig tartó össznépi anyázás. Aminek szerintem pedig semmi értelme. Na mindegy, befejezem a filozofálást, inkább tologatom kicsit a kisvonataimat a pinyóban.
mrtms 2011.04.02 20:22:39
@van sapka, nincs sapka:
Sajnos errefelé nem kevés lehetősége van az embernek szembesülni a mássággal.....
 Eddig ez a fogalom ismeretlen volt számomra, de tegnap óta már kezdem sejteni hogy mit is jelent. Nemcsak nekem szúrt szemet ugyanis az a 170.000 Ft-os fekvőhelyes kocsi, hanem egyesek ott is viccelődni mertek rajta. Hamar meg is kapták a magukét mrtms topictárstól aki nagyon képben…..