Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freeci

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából ebben a cikkben semmi meglepő nincs. De most komolyan. Nahát, az amerikai popkultúrát megihlették a képregények? Tényleeeg?! Ki gondolta volna? A 80as és 90es években egyszerűen nem is számíthattál menőnek, ha nem volt olyan dalod, amit nem egy képregényhős ihletett!…..
Freeci 2012.01.28 19:53:12
Srácok, ez hogyan maradhatott le? Ez a legjobb szuperhős dal!
www.youtube.com/watch?v=GRz4FY0ZcwI
Meg ugye ott van a Nickelback Hero-ja is. Tessék a listát kiegészíteni :)
Million Miles Away adios bye bye 2011.09.08 21:29:00
Utolsó két napunkon New Yorkban nagyjából végig szakadt az eső. Ez persze nem rettentette el a két magyar huszárt, hoztuk a napi 8-9 órás gyaloglásokat/metrózásokat/buszozásokat. Ami maradt még pénzem az egy az egyben el is ment (kúlabbnál kúlabb) cuccokra, képregényekre,…..
Tényleg nincsenek. Elmondom miért.LA-ben töltött utolsó napunkon sokáig aludtunk, majd elmentünk reggelizni és délben kicsekkoltunk a szállodából, hogy aztán két órát várjunk a lányokra. Akik aztán megérkeztek. Úgy örültem nekik. Neki. Elvittük őket a szállodánkba, amit…..
A nap narancsszín fényáradatban bukik le a sivatagot övező hegyek mögé csütörtök kora este, amikor Gábor és én egy kopott piros furgonban utazunk Las Vegasból Los Angelesbe. Fölöttünk a csomagjaink a tetőhöz pókozva, a kocsiban mellettünk egy félig perzsa, félig latin…..
Nem tudom mit mondjak. Ez a hét volt a legnehezebb. Nem is igazából a munka miatt, hanem mert hétfőn elmentek a mexikóiak és Patrik, majd kedden Peter és Juan. Nem számítottam rá, hogy ennyire mély érzelmeket fog belőlem kiváltani. Na de kezdjük az elején.Vasárnap elhúzott minden…..
Million Miles Away one day remains 2011.08.21 07:48:43
Marilyn megaszonta már a legelején: in camp, one day is like one month and one month is like one day. Minden nap úgy kelek fel, hogy meg akarok halni (miután Patrik felkelt, Fred! Wake up! minden egyes reggel, ő a személyi ébresztőm) és minden nap végére úgy érzem, mintha éveket…..
Beszarás egy hét volt ez. Ez volt az a hét, amikor minden betetőzött. Már nem emlékszem pontosan, hol kezdődött, de valahol egy héttel ezelőtt. Kezdjük ott, hogy egyik este a két szlovák barátommal megnéztük a Rambo 3-at. Megint jól átrendeztük a culturehouse-t, ahol a tábor…..
Megérkezett az új banda. Nagyon nehéz volt megint hozzászokni a feszített tempóhoz, főleg hogy mostanában valahogy valamiért mindig minden össze-vissza van. Mindenkinek elege van a melóból, minden reggel azzal indul, hogy Patrik: Fred! Wake up! én meg: Fuck és/vagy I don't want to work…..
Nem is tudom, hol kezdjem. Az utóbbi napok hirtelen úgy felgyorsultak, hogy még időm se volt átgondolni, mi történt. Talán valahol ott venném fel újra történetem fonalát, hogy kedden este tartották a bankettet, vagyis az első szezon utolsó estjét megillető baromkodást. Az esti…..
Million Miles Away a hatodik héten 2011.07.25 08:33:41
Július 25. Hajnali 2 óra, amikor elkzdem írni a bejegyzést. Peter szlovák barátom és én egyedül csücsülünk az irodában. Ő nagyon részeg. Én nem annyira. De ő tényleg nagyon, már négyszer bealudt a gép előtt. Nehéz napunk volt ma is. Minden nap ugyanaz. Meló, alvás, meló,…..
Zajlik az élet, ugyanakkor semmi sem történik. Ezt érzem most éppen. Minden nap ugyanaz a meló, tiszta robotikus már az egész, néha nem is veszem észre, csak automatikusan teszem a dolgom. Volt, hogy nyitott szemmel elaludtam gyümölcshámozás közben. Boldog vagyok, ha meló közben…..
Million Miles Away we are loco 2011.07.15 16:58:38
Hétfő óta viszonylag sok minden történt. Kezdjük hétfő estével. Ez még ugye aszabadnapom volt, de persze valahogy megint belekeveredtem a munkába, egycsapat rózsaszín lány kitalálta, hogy ők külön vacsoráznak és fel akarjákdíszíteni az étkezőt csili-vilire. Szóval…..
Megint szabadnap. Megint aludtam éjféltől 9ig. Tegnap a kölkök a saját falvaikban sütögettek vacsorára, ugyhogy nekünk nem kellett dolgoznunk este. Juan-nal és pár mexikóival elmentem a Walmartba, szerintem nem is kell mondanom miért. Azért persze vettem pólót, meg Alter Bridge…..
Az előző részek tartalmából:Július 4-e nagy nap az amerikai nemzetnek. Ezen a napon a nemzeti parasztvakítás meghatványozódik. Mindenki kint evett mindenféle műanyag szart, hogy aztán leöblítse mindenféle műanyag lónyállal. Este a partról lehetett látni mindenféle…..
Az elmúlt napok nehézségei mára tovatűntek. Haragom nagyja elhagyta elmém. Sikeresen túléltem a tegnapot, délután szereztünk egy furgont és ismételten betértünk a Walmartba, hogy feltöltsük erősen fogyó készleteinket. A visszatérés megint viccesre sikerült, valahogy valamiért…..
Million Miles Away 2011.07.02 16:56:15
Most jött el az idő, amikor azt kívánom, bár itt lennének bizonyos emberek. Élvezem itt az életet, de nagyon fáradt vagyok és bármit megtennék, hogy leüljünk a srácokkal sörözni vagy otthon együtt végignézzünk egy új filmet. Fáradt vagyok, mint a szar. Szerda óta, mióta itt…..
Szóval, túlvagyok az első szabadnapomon is. Reggel szerváltam egy Jeepet a tábor főnökétől, ugyhogy reggeli után bevágódtunk a kocsiba és nekivágtunk Rochesternek. Első állomásunk a Wonderland képregénybolt volt, ami viszonylag kicsi volt, de mégis könnyes szemmel böngésztem a…..
Million Miles Away just run! 2011.06.28 03:48:51
Nos, minigolfozni nem mentünk el, mert elég szar idő volt, ugyhogy sikerült rávennem a csapatot menjünk el moziba és nézzük meg a Green Lanternt. Johnny kivételével mindenki becuppant a van-be és elhúztunk Geneva városába. Őszintén szólva jobbra számítottam, de így 3D-ben nagyon…..
Amilyen szarul indult a napom olyan jól ért véget. Tegnap este elvitték a staff nagyrészét bowlingozni, ami jó is volt, de utána aki 21 feletti volt az bement a melegbárba bulizni (mert csak ott volt zene) a többi kiskorú (mint én [megint trükközni kell, hogy ihassak]) meg császkált…..
Million Miles Away aw, shit 2011.06.24 16:41:32
Ha jól számolom, már egy hete itt vagyok. Egyre jobban imádom. Megérkezett tegnap a többi 100 staff, ugyhogy már 150en vagyunk a táborban. A mosogatás egyre nehezebb, egyre undorítóbb, ugyhogy megkértem ma Andreát, a mi kis mexikói pékünket, hogy, mivel ő csinálja a jövő heti…..
Million Miles Away como estas? 2011.06.21 22:17:11
Eltelt 4 vagy 5 nap, de mintha mindig itt lettem volna. Total exhausted. Tegnap elkezdtem a vizimentő kurzust, nagyon pihentető reggel 7kor felkelni, reggelit csinálni, életet menteni, ebédet csinálni, életet menteni, vacsorát csinálni, hajnalban lefeküdni.Második este megtanítottam a…..
Na. A mosott szar is szilárdabb nálam az első nap végére.Kezdjük ott, hogy mindhárom gépem késve indult az elején, de végül csak találkoztunk Max-el, aki aztán eldobott minket a táborba. Imádom ezt az országot. Már belépéskor egy olyan igazi laza vagyok megb*szlak feka zsaruhoz…..