Regisztráció Blogot indítok
Adatok
képpartizán

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondom, volt bennem egy kis félsz, amikor Budapestről Perkupa felé vettem az irányt a hűséges Kredenccel. Nem a lényegében folyamatosan zúduló eső és nem is a tény aggasztott, hogy a PZero Nero vízen kifejezetten gyengén teljesít, hanem maga a táv. A táv - 260 kilométer nekem…..
képpartizán 2011.08.04 20:20:33
@Tie: a helyi vadásztársaságtól pedig egy csekk az 5 lemészárolt szarvasért...

az AC/DC-Metallica-Edda(-Survival) háromszög megvolt zenéléskor?
Több olyan találmány is van, mely közel másfél évszázada mindennapi társunk, életünk része. Ám az utóbbi néhány évben ezek az eszközök lassan eltűnnek életünkből. Néhány olyan technológia, amit "unokáink sem fognak látni". Vezetékes telefon Graham Bell…..
képpartizán 2011.07.26 23:17:02
@klarky: Mi is néhány éve vettünk lapostévét (most nem tudom, hogy milyen, lcd vagy más), 2 év alatt "beleégett" az egyik tv logója, pedig sok másikat is nézünk sokat.

Nagyszülőnek pedig szó szerint elfüstölt az asszem 5 éves nem laptévéje, így vmi jó 20 éves Videoton tv-t néz (távirányítón csak a számokkal lehet csatornát váltani, nics fel-le gomb, 0-s gomb sincs, és ha 9 fölötti csatornát akarunk, akkor ott van a 1- és 2- gomb), még mindig kiváló minőségben (igaz, az antennacsatlakozó meg nem top), meg kéne menteni.
Február 18.-án tettük közzé azt a felkérést olvasóink felé, hogy ha van rá szabadidejük, akkor töltsék ki Turbucz Dávidnak, a Horthy-mítosz blog szerzőjének a kérdőívét. Azóta megszülettek az eredmények is, lássuk, hogy mi derült ki a nem reprezentatív…..
képpartizán 2011.07.23 12:09:21
@laci_52: Nem hallott még arról, hogy a 2. magyar hadsereg 70%-os feltöltöttséggel ment ki a frontra?
Ez azt jelentette, hogy kb. 70-80 ezer katonával kevesebbet küldtek a fronra, akik később védhették az országot.
Utána '44-ig megtagadta az újabb hadsereg kiküldését, akkor meg már kellett Erdély és az ország miatt. Megtehette volna, hogy '43 és '44-ben is kiküld 1-1 sereget, mint a románok

Később a románoknál építettünk egy védvonalat, amin a román kiugrásig nem jutottak át sehol.

@IgazsáG: Nem néztem meg a videót, de Horty nagyon jóban volt a zsidókkal, az tény. Különben fiai nem mutatkozhattak volna zsidó gyárosok lányaival sem (ez csak 1 példa).
De a megszállt részeken MO-n volt a legnagyobb esélye 1 zsidónak, hogy túléli a háborút.
képpartizán 2011.07.24 16:24:57
@T. D.: Azért Kassa előtt egy fél(másfél) órával előbb már megtámadtak minket az oroszok, ott viszont nem lehet azt mondani, hogy véletlen eltévedtek.
Valójában nem tudom, hogy kamionozással keresi-e a pénzét az a fiatalember/fiatalasszony, aki most megnősült/férjhez ment*, de valószínűleg igen. De minimum jó haverjai a kamionosok. Szatmárnémetiben van egy fura szokás. Az úgynevezett Zsidó korzón – nem tudom, mi lehet a…..
képpartizán 2011.07.22 11:00:41
@tibidanny: Te tudod, hol van Szatmárnémeti? XD
2perc Utazásra felkészülve 2011.07.21 10:49:00
képpartizán 2011.07.21 16:51:04
Nem, ebben a cikkben nem valamely posztszovjet állam demokratikusan megválasztott örökös diktátoráról és feleségéről van szó, hanem a hidegháború korai éveinek néhány érdekes, nem egy esetben sci-fibe illő brit légvédelmi lövegéről. Ezek közül a legtöbb megrekedt a…..
Belsőség Az idei év vétele 2011.07.21 06:19:00
Azért mi mégis óva intjük azokat, akik úgy érezték, most jött el az ideje egy Veyron replikának: ennyit nem ér. Sőt, valójában többre mennek egy donor Boxsterrel. Mai írásunk blogposztja...
képpartizán 2011.07.21 12:18:21
@Bozdurgán: el kéne küldened a konteóblogba poénnak

Ebből is látszik, hogy amerikát európa tette naggyá, ők száguldó koporsókat csinálnak (ok, vannak kivételek).
Okos emberek úgy tartják, az állam polgárai felett gyakorolt hatalmának egyik kulcsa az, hogy valamikor a történelem folyamán megtiltotta a magánbosszút, és azt – igazságszolgáltatás néven – saját monopóliumává tette.  Mivel ez nem egy 18+ jelzésű blog, ne…..
A múltkor kicsi és/vagy szép kocsikat nézegettünk, most jöjjenek az igahordók, szintén a retró jegyében! Egy villamosos túra során Stuttgartban, a méteres nyomtávú villamos kocsiszín akkor már csak tárolásra használt alsó részén futottunk bele a helyi tűzoltómúzeum…..