Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Admen

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
44 mai magyar dal egy videóban! Folytatjuk... A lista pedig: Hien - Not Livin' In Yesterday Tolvai Renáta - Hagylak Menni Kállay-Saunders András - Csak Veled Compact Disco - Feel The Rain Open Stage Székelylend - Kalinka Kaland Soerii & Poolek feat. Fluor - Nekem Kukim Van Vastag Csaba,…..
Este feltöltöttem a videót, a ZENE.HU pedig már másnap kitette címlapjára!Hatalmas köszönet!:)A NAP VIDEÓJA!>> http://zene.hu/20110713_a_nap_videoja_65_hazai_klip_egy_kisfilmben..
(Folytatjuk...)Király Viktor feat. Fabricio - CrazyFluor - LájkKirály L. Norbert - Valahol ElveszettBad Boyz - Árral SzembenTakács Nikolas - A Zene Kísér Majd Az ÚtonYoung G (VV Béci) - A LegnagyobbBalkan Fanatik feat. Copy Con - Csá!Adri - Eltűnnék VeledFivérek - Zumba DalBencsik…..
Magyar-Zene Premierdömping 2011.07.12 21:21:46
Már csak pár pillanat, és jön a HUNGARIAN MUSIC HITS! #3. része, de addig jöjjön pár frissen sült klip! /p>..
Egy héten belül jön a #3. rész premierje itt, a magyar-zene.blog.hu -n! Addig pedig nyugodtan nyomj egy lájkot a http://www.facebook.com/1.HUMUSIC oldalra! ..
Annyit elárulhatok, hogy lesz még folytatás.....
Wolf Kati dala világszerte megihlette az embereket. Itt van pár példa egy videóban: ..
Magyar-Zene A magyarslágeroldal 2011.06.21 22:27:13
Eljött az idő, a YouTube és a Facebook után már itt is elérhetőek a HU-MUSIC (HUNGARIAN MUSIC HITS!) sorozat videói, és még több magyar zene! Az első két rész után hamarosan itt a 3. összmagyar videó! Az első és egyetlen magyar zenei sorozat hamarosan folytatódik!   ..