Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogger3

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shawn Monaghan igen messze van az átlagos amerikaitól. Életvidám, folyamatosan viccel, kreatív és a különleges erőknél szolgált, illetve lehúzott egy turnust Afganisztánban, 2006-ban. Amellett, hogy nem tipikus amerikai látni fogjuk, hogy nem is tipikus különleges erős katona.…..
blogger3 2011.06.14 13:54:05
@quinn: na ja. a tudasommal, mi? mint te esetleg? te a szaddal es az arcoddal lehetsz max. te az a tipikus minden leben kanal okostoni vagy. ez talan a legszebb jelzo a magadfajtakra. a tenyek azert meg tenyek maradnak. oktassal csak, remelhetoleg erdemlegeset is. az arcbol azert visszabb vennek a helyedben. ebben a szakmaban szernynek kell lenni. dehiszen tudod? szakertok gyongye.
blogger3 2011.06.14 14:41:42
@quinn: majdnem elkerulte figyelmemet egy aprosag.

,,És GÖRDÜLŐJÁRÁS??? Van még aki ilyet mond?"

Van am bizony. Peldaul Magyarorszagon hivja igy nehany beavatkozo, de neked marcsak tudnod kellene, neeem? es nehanyuk igy is oktatja meg itt-ott. na tenyleg tovabbi jo szakertest.
te mindent kivaloan es persze jobban tudsz masoknal, sajnalom, lehetetlen egy ilyen nagysaggal felvenni a ritmust. gratulalok. ,,Engem igen egyszerű megtalálni. Idejössz, aztán az orromra koppinthatsz, ha tudsz, meg ha mersz, nagyfiú". tudasd azert velem hogy hol van az az ide, hatha megis osszefuthatunk alkalomadtan egy kis szakmai csevejre. mindenkinek javara vallhat az ilyesmi. nem gondolod? akinek ekkora onbizalma (arca)van, az biztosan nem akarki lehet. en azt hiszem, hittem, hogy ismerem azokat az embereket akik ilyen kozegben munkalkodnak es kivalo szakemberek, de ezek szerint te nem lehetsz koztuk, mert azok tenyleg szereny szakemberek. es nem bloghuszarkodnak, jatszva a kiralyt, vagy a kiralynet (nick nevbol gondolom, mivel noi eredetu).
blogger3 2011.06.14 21:08:05
@quinn: neved azert noi erdetu, mert nonemueknek is adjak.
Quinn meaning and name origin

Quinn \qu(i)-nn\ as a boy's name (also used as girl's name Quinn), is pronounced kwin. It is of Irish and Gaelic origin, and the meaning of Quinn is "counsel". May also possibly mean "descendant of Con", which has connotations for "intelligence". A Scottish and Irish surname used as a given name from very ancient times. Quin (keen) is a Spanish short form of Joaquin. Actor Aidan Quinn. www.thinkbabynames.com/meaning/1/Quinn
-ezert irtam azt ugy, ahogy. nem tudtam eldonteni, hogy nick neved alapjan te melyik vagy(nem szerint). igy mar talan ertheto. az angollal el fogok boldogulni, ne legyen ketseged. elni fogok a lehetoseggel, fel foglak keresni benneteket, amint ugyes-bajos dolgaim vegeztevel tudok szabadidot szanni ra. azert bizom benne, hogy kicsit jobb modorral viseltetsz iranyomba majd es esetleg lesz egy-ket olyan szakmai mutatvany, amellyel meg tudlak majd gyozni, de ha nem is, esetleg el tudod fogadni. szerenyseget, alazatot en nem fogok tudni tanitani neked, ez bizonyos, mivel az vagy kialakul valakiben, vagy nem. benned ugy latszik nem. sebaj. az igazi nagyok azt mondogatjak, ez a ket dolog is segithet a tulelesben nehez helyzetekben, nekem mar segitett, fene tudja, en mar csak eszerint eldegelek. persze van meg par elv, meg alapszabalyocska, de regimodi gyerek vagyok. no, majd latjuk:) addig is jo szorakozast, ahogy mar korabban is irtam. ,,bellum se ipsum alet" -war feeds itself-