Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sic1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár mozivászonra – egyelőre legalábbis – nem kerül, mindenképpen odakívánkozik a budapesti taxizás történetének napokban kezdődő újabb fejezete. Ha a nagysikerű francia akció-komédia széria, a Taxi 1-4 szerzőinek még nincsen kész forgatókönyve a sorozat újabb részéhez,…..
sic1 2013.09.03 11:00:39
@neoteny: A törvényileg szabályozott ár nem kartell. Nézz már utánna mielőtt leírsz valamit!
Az államilag, (törvényileg) szabályozott ár magasabb társadalmi érdekeket szolgál, mégha a társadalom nem is minden rétege a haszonélvezője. Jó lenne, ha nem csak filmekből szerzett tudással rendelkeznél. Végső megoldás a google.
sic1 2013.09.03 11:06:42
@borzkutya: Ez az! Én fizettem a kedvezményes reptéri transzfert, amivel aztán a cégem verhette a nyálát. Én, meg a családom akiknek kevesebb jutott, hogy másnak legyen jó. Most nekem is jó lesz egy kicsit. Abszolut nem sajnálom azt aki most elégedetlenkedik.
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..