Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyukszusz

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig öröm, amikor Ginger Baker interjút ad. A Cream dobosa nem igazán szokta visszafogni magát, most sem tette a Forbesnak. Az interjúban elmondja, hogy a Led Zeppelin teljes életművének nagyjából az öt százaléka jön be neki, a többit nem értékeli sokra, és hogy a Led Zeppelin…..
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
lyukszusz 2012.11.16 19:49:15
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Menj el egy konc. táborba!!! Még érezni lehet az elégetett emberek beivódott édeskés szagát! Te egy buta szar náci vagy!!!Kiváncsi vagyok, hogy a te rokonságodat mészárolnák le, mit írogatnál ide?Ismerek túlélőket, úgyhogy fejezd be ezt a szar jobbikos náci holokamu dumát, és szállj magadba!!!Fel sem tudod fogni, hogy mik történtek ott!Mit gondolsz, mitől lettek az amerikai katonák megőrülve?
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
lyukszusz 2012.11.14 19:26:13
@dolgozni kék:De jó a zuzámnak
lyukszusz 2012.11.14 20:37:26
@knausz: Olyan tehetséges, hogy ha nem nyalt volna ennyi segget tisztára,nem sokan ismernék. Ő már csak tudja, hogy mi a szabadság! Akik seggét nyalja, azok törlik ki ebből az országból a szabadságot.A szabadság nem ott kezdődik, ahol ő és a diktátor barátja gondolja.Ott az elnyomás,tönkretétel, kisemmizés,einstadolás,fenyegetés,törvénytelenség,lopás,besúgás,megfigyelés,feljelentés... az elfogadott "erények". Nem hasonlít véletlenül egy nemrég letűnt rendszerhez???
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
A KARD A velünk élő szocializmus 2012.10.17 14:56:28
Tulajdonképpen semmi különös nem történt a kormány mai bejelentésével, miszerint még további pénzelvonásra van szükség a költségvetési hiány tartásához. Mindenki tudja, hogy Matolcsy egy tehetségtelen bohóc akinek a programja, lassan már kimondható, hogy évek óta…..
lyukszusz 2012.10.17 18:57:29
@s: Kicsit húzós a fogalmazás,de igazad van. Egyre többenígy gondolják.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
lyukszusz 2012.10.12 18:34:44
@ColT: Emberi árak? Irreális árak vannak a postán. Főleg a szolgáltatás minőségéhez képest. 5000 ft feladása 500-600ft? Ajánlott levél 400? Ezek pofátlan árak! Bár vannak pofátlan emberek is, így lehet emberi árnak nevezni...Ne értsd félre, nem rád gondolok.
Fotó: HVG.hu/Stiller ÁkosA kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt jöhet az újabb megszorítócsomag, ami az egykulcsós adó, az IMF-vel való nem megálapodás és a többi igazi unortodox lépés miatt kerülthet bevezetésre. Az intézkedések forrása a portfolio.hu: 1. EU-s…..
lyukszusz 2012.10.05 19:47:30
@lima31: Soha nem voltam fidesz szavazó, és nem is leszek. Én merem vállalni, hogy kikre szavaztam eddig, ellentétben azokkal, akik a2/3-ot szavazták, de nem látok egyet sem az utóbbi fél évben. Egyébként nem adom el az elveimet semennyiért. Nem ilyen típusú szavazó vagyok,és belátom, ha az a párt hibázott, akire szavaztam.
Néhány légitársaság nemcsak, hogy rossz, egyenesen ehetetlen ételeket kínál utasainak. A legtöbben egyszerűen otthagyják ezeket a borzalmakat, egy weboldal azonban ahelyett, hogy szabadulna az emléktől, gyűjteni kezdte a szörnyű fogások képeit. „Valami hús, valami…..
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Nagy napra virradtunk. A Magyar Gárda ötéves lett. Miután kívánt valami szépet, elfújta a tortán a gyertyákat, a szülők eldörzsölték a könnycseppeket szemük sarkában, és megsimogatták szép kopaszra nyírt buksi fejét, itt az ideje, hogy szembenézzenek vele, hol tart gyermekük…..
lyukszusz 2012.08.25 18:23:54
@Anders Behring Breivik: Szar náci, mocsok alja vagy
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
lyukszusz 2012.08.06 19:45:19
@Bálintka.: Most már át is látom a tarifákat, és ki is számítottam őket. Megvilágosodtam... Ha többet emeltek volna, akkor még okosabb lennék...Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a vége.
lyukszusz 2012.08.06 19:50:04
@KopaszMercis: Ha figyeltél volna, akkor rájönnél, hogy nem az a probléma, hogy ránk terhelik, hanem az, hogy a többszörösét, olyan címen ,hogy a megnövekedett adóterhek miatt. Ez neked korrekt? Te mindent lenyelsz, úgy, ahogy van? Akkor nem mi vagyunk a balfaszok szerintem.Bár ha az vagy ami a neved, akoor nem csodálkozom. Bocs
Lejátszotta az angol válogatott az utolsó felkészülési mérkőzését – szerencsére, mert ha lenne még 1-2 meccs az EB-ig, akkor a végén teljesen elfogyna a csapat, és a Liverpool B-nek kellene kiállnia a franciák ellen. Ruddy, Barry és Lampard után Cahill is kihagyja a tornát:…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
lyukszusz 2012.04.23 19:30:14
@Dr.Bio74: Sajnos már 12 éve így szavazok, hogy a nekem kevésbé rosszra szavazok, fájó szívvel, mert kiszorultak -vagy be sem tudnak kerülni- a normálisabb emberek, vagy szervezetek. Egy amerikai politikus mondta tavaly előtt egy itthoni rendezvényen, hogy miért nem olyanokat küldünk a parlamentbe, akiket mi szeretnénk, és elszámoltathatók lehetnének. Ha itt élne fél évig rájönne, hogy ezt elrendezték azok a "képviselők" akik 20 éve a parlamentben jól élnek a mi pénzünkből.
lyukszusz 2012.04.23 19:46:01
@bucbuc: Ezt írtam én is