Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liduteka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is megrendezték a Comet díjátadót - de vajon mennyit ér az a bizonyos gömb? Aki kisebb-egyenlő 14 éves, most hagyja abba az olvasást... Úgy érzem, hogy a magyar könnyűzenét ebben az egy posztban, ezen az egy díjátadón keresztül majdnem 100 százalékig jellemezni tudom, és…..
Sziasztok! Véletlenül találtam meg az oldalt, gondoltam megosztom veletek a saját történetemet.2008 őszén felvettek Magyarország egyik legnagyobb bankjához (Váci út, biztosítási részleg) adminisztrátornak. Engem, illetve még egy lányt. Ketten együtt kellett postázni, iktatni,…..
liduteka 2011.06.13 09:39:04
Sajnos ez most a divat, a jól működő dolgok szétkúrása. Mindenhol spórolni akarnak a munkaerőn, ezért ha valahol valami flottul működik, úgy gondolják, hogy van még ott tartalék. A kiborulásig terhelik az embereket, csak akkor érzik úgy, hogy hatékonyak. Mindezt úgy érik el, hogy olyan alsó szintű vezetőket neveznek ki, akik nem ismerik a nem szót. Minden feladatot bevállalnak és erőből tolják rá a beosztottakra. Olyanokat neveznek ki vezetőnek, akiknek nincs merszük a szembeszállni és ugyanezt várják el az alattuk levőktől is. Hogy végül éppen emiatt fognak pocsék színvonalon működni a dolgok, az már senkit sem érdekel, mivel mindenki csak a maga kis bónuszát hajszolja. Egyébként ezeket az emberek valójában nem vezetők, hanem egyszerű buta hajcsárok. Azzal szoktam viccelődni, hogy milyen felesleges, hogy alsó szintű vezetőnek diplomásokat neveznek ki. Tiszta színjáték. Egy 8 általánost végzett is tud korbáccsal csapkodni, és még kevesebb bérrel is beéri. Amit a posztoló tett, az az egyik jó megoldás. A másik megoldás, hogy nem felvenni a kesztyűt, a munkaidő alatt elvégezni ami belefér aztán csókolom. Mondjanak fel ők, ha mernek, aztán jöhet a munkaügyi bíróság. Ne gondolja senki, hogy reménytelen. Volt olyan kollégám, aki megtudta, hogy mások kapnak a túlmunkáért juttatást, míg rajta spórolni akarnak. Behúzta a féket, addig nem túlórázott, amíg ő is meg nem kapta. Mindez bankban történt.