Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KékFény66

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamburg legismertebb és leglátogatottabb attrakciója a Miniatur Wunderland, egy több modellvasúti terepasztalból álló hatalmas kiállítás a város régi kikötőjében, Hafencityben. Az első terepasztal építése 2000-ben kezdődött meg és 2001-ben nyílt meg. Az elmúlt 25 évben több, mint 45 millió eurót…..
79 éves Tom Selleck bár nem játszott sok népszerű filmen és sorozaton kívül – a népszerűbbek közül alapvetően csak a Jóbarátokban, valamint a Három férfi és egy bébi vígjátékban, és a Zsaruvér sorozatban játszott fontos szerepeket – mégis szinte mindenki ismeri. Az 1980 és 1989 között sugárzott,…..
Korábban több kormánytag is kijelentette, hogy a készpénzt előnyben részesíti. Emlékezetes, amikor Szijjártó Péter 75 ezer forintos cipőjének fizetésekor azt mondta, hogy "csak a készpénz". De miért is? Mi baja lett volna, ha kártyával fizeti ki? Miért jobb kivenni az ATM-ből és utána bevinni egy…..
KékFény66 2024.03.07 00:47:57
@Balogh Zsolt: "Magyarország, Kecskemét, 2023 vége:
* fodrász
* fogász
* faipari áruház"

Akkor ők törvényt sértenek, mert évek óta előírás, hogy kp. mellett legalább 1 elektronikus fizetési módot is kínálni kell. Ez bankkártya mellett lehet átutalás is.

És miért kéne "kínlódni"? Előveszem a kártyám, érintem, és már megyek is dolgomra. Ennyi idő alatt a pénztáros még meg sem számolta, hogy mennyi kp-t adsz oda, nemhogy a visszajárót eltedd... (És akkor még a koszos pénz 'nyújtotta' higiénáról még nem is beszéltünk.)
Madeira, a Portugáliahoz tartozó sziget a lenyűgöző tájairól és a buja zöldellő természetéről híres. Az egyik legkarakteresebb jelenség, amely kiemeli ezt a gyönyörű szigetet, a levadák hálózata. Na de mit értünk levadák alatt? Ebben a cikkünkben most megtudhatod! Mi is pontosan a levada? A…..
Szeretek vásárolni, ezzel nincs is gond. Amit rühellek, az az önkiszolgáló pénztárak és a hűségkártyák meg bolti appok. Na, ezeket nagyon nem kedvelem. Viszont van hűségkártyám több boltlánchoz is. Évekig tartott, mire rászorítottak, nem én akartam, nem az én ötletem volt, én ellenálltam, de azért…..
wagmg Emag ügyfélszolgálat... 2024.01.12 09:54:57
Ez megint mekkora átverés, komolyan mondom, az agyamat eldobom. Kinyílik az ember zsebében a bicska, pedig eredetileg nem is volt nála bicska. Szóval sokat vásárolok az Emag nevű webes csodán. Eddig elégedett voltam velük, de mostanában kicsit felhalmozódtak a törött csomagok, az újként hirdetett…..
  Karácsonykor látott napvilágot a Partizán különkiadása, melyben Gulyás Marci az egykori Szomszédok című teleregény néhány színészével emlékezett a legendás időkre, amikor a sorozat futott. A riporter - szokásához híven - mindent megtett azért, hogy a nosztalgiázásba némi aktuálpolitikát is…..
KékFény66 2024.01.06 01:00:51
@G. Nagy László: 1. Senki nem mondta, hogy kizárja. A kérdés az, hogy ez miért zavaraja a fideszest, és miért nem zavarja a mostani (sokkal rosszabb) helyzet? Miért nem szólal fel ellene?
3. Akkor megint felmerül az 1. pontban feltett kérdésem: Miért nem zavarja a jelenlegi sokkal töményebb agymosás a fideszeseket?
4. "A köztévé ugyanígy meghívja az ellenzékieket, csak a legtöbben visszautasítják a meghívást." - Igen, ezt mondják mindig a köztévé szerkesztői, csakhogy erre semmilyen bizonyíték nincs... Csak "legtöbben"? És akkor hol van az a "kevesebb", aki nem utasítja vissza? Mert egyetlen ellenzéki sem jelenik meg soha a köztévé adásaiban (saját szavaival, interjúalanyként). Miért ne menne el az ellenzéki? Úgy és arra válaszol, ahogy neki tetszik, éppen úgy, ahogy a kormánypártiak a sajtótájékoztatókon... Semmilyen értelmes indokkal nem magyarázható, hogy az ellenzéki nem menjen el a köztévébe. Egyetlen magyarázat van: hogy nem is hívják. Nincsenek olyan műsorok, ahol ellenzéki és kormánypárti ütköztethetné a véleményét? Miért nincs? Miért csak az ATV-n van ilyen műsor?
Nekem is van „megfejtésem” az Orbán-rendszer (vagy a NER rendszerének) mibenlétét illetően, láttam és hallottam számos elemzést, de néhányan szerintem egy kicsit túlbonyolítják: egyszerű és következetes rendszerről van szó, ami néhány kulcsszóval jól jellemezhető. Nem szabad naivnak lennünk és…..
KékFény66 2024.01.03 01:25:42
@Andy73: " szavazók jelentős része már a rendszerváltás után született" - Ugye, csak viccelsz? Aki 1990-ben született, az is még csak 33 éves. Hogyan lehetne a jelentős része a népességnek a 33 évesek, és annál fiatalabbak, amikor egyre kevesebben születnek? Ráadásul csak a 1990-2005 korosztályról beszélünk, hiszen csak 18. életév után lehet szavazni, tehát azt állítod, hogy jelentős mennyiségű szavazó van az 1990-2005 között született korosztályból, és kevesebb az az előttiből... Ez hatalmas sületlenség. A szavazók jelentés részen éppen hogy a rendszerváltás ELŐTT született!
1.Széleskörű ismeretek hiánya Fogom a fejemet, amikor zöld ideológusokról szóló cikkeket olvasok. Az egyik, amikor az ökoterrorizmus híve nem képes megkülönböztetni az agressziót az asszertivitástól. Akár a női egyenjogúsági mozgalmakat akár a feketék régebbi antirasszista mozgalmait nézzük sosem a…..
KékFény66 2024.01.02 00:23:35
@nemecsekerno_007: Azt honnan tudod, hogy a USA lakosokat mennyire ekézik?